Najpopularniju frizuru s TikToka za doček Nove godine možeš da napraviš i sama

frizura nova godina
Foto: TikTok/rzfany_

Već ste odabrali haljinu i cipele, smislili kakav mejkap želite, ali šta s kosom?

TikTok je već dugo nepresušna inspiracija za nove mejkap trendove, ali može biti vrlo koristan i kad je u pitanju stilizovanje kose. Baš tu je pregršt ideja za svečanu frizuru kakva nam sada treba – jer sezona zabava je u punom jeku. Posebno za Novu godinu želimo da zasijamo u svom najboljem izdanju, a ako ste već odabrali savršen autfit i šminku, ostaje jedino još frizura.

Dobra stvar je što postoje frizure koje brzo možete napraviti kod kuće, a jednako su efektne kao da ste satima sedeli u frizerskom salonu. Na sajtu žena.hr izdavajaju najpoželjeniju frizuru na najluđu noć u godini.

Diva 90-ih

Devedesete su cele godine bila velika inspiracija u modnom i bjuti svetu, pa drugačije neće biti ni za najluđu noć u godini. Jedna retro frizura iz 90-ih je omiljena zbog puno volumena. Evo kako možete da napravite ovu glam frizuru idealnu za svečane prilike, ali i za svaki dan:

@rzfany_ i’m getting used to it so i would say this is a quick one 😂 (only took 15 mins for the styling part) #hairtutorial #hairblowout #tutorialrambut #newyearhair #tahunbaru ♬ original sound – 𝑵𝑨𝑻𝑪𝑺𝑳𝑼𝑽𝑹❦

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram