Emina Jahović ima novu frizuru – koja briše 10 godina s lica

Foto: Instagram/ yaemina

Bez odlaska kod kozmetičara, bez iglica i skupih tretmana, samo uz pomoć jednog trika sa kosom možete izgledati i do deceniju mlađe.

Pevačica Emina Jahović zagazila je u petu deceniju života, a jedva da bi joj ljudi dali i 30 godina. Uprkos činjenici da vreme prolazi, čini se kao da je za nju potpuno stalo.

Iz godine u godinu Emina je sve lepša i atraktivnija, a nedavno je učinila jednu promenu, koja je izazvala oduševljenje njeniih vernih pratilaca.

Emina je odlučila da pred zimu skrati šiške i tim potezom je uspela da postigne promenu koju nema ko nije primetio. S njenog lica obrisane su godine, pa sad izgleda još mlađe.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Žene su veoma svesne toga da promena frizure može da nam u potpunosti promeni izgled, ali i da da neverovatan antiage efekat. Šiške imaju još jaču moć, jer menjaju naš izraz lica, ističu nam određene crte i podmlađuju nas.

Šiške su bile neizostavni trend u godini koja je za nama, a čini se da će tako i ostati budući da ih sve češće možemo videti na poznatim dama. Šiške sa strane, šiške na čelu, guste, stepenaste, proređene, ultrakratke… Na vama je da izaberete, ali ono što treba da znate jeste da samo neke od njih imaju antiejdž efekat.

View this post on Instagram

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Evo spiska onih koje podmlađuju: polumesečaste šiške (nisu ravno sečenje, malo su kraće u centralnom delu, stoje ženama sa duguljastim licem, naglašavaju jagodice), zavesa šiške (kraće na sredini čela, duže sa strane, otvaraju se na sredini, baš poput zavesa, odgovaraju okruglim i kockastim licima), šiške sa strane (dosežu tik do jagodica, podižu lice i odgovaraju trouglastom i srcolikom obliku lica).

Ukoliko razmišljate o šiškama, treba da obratite pažnju na teksturu svoje kose, obliku lica i šta njima želite da istaknete, a šta sakrijete. Ono što je još važno jeste i to da li imate dovoljno vremena da se njima bavite, naročito ako ide zima, kao što je slučaj sada, piše glossy.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram