Najmoćnije tetovaže poznatih Srpkinja – rangirane po seksepilu

Foto:Instagram/zodackwhite/elenakitic/zorannah

Seksi tetovaže s posebnim značenjem.

Umetnost tetoviranja i ukrašavanja tela danas je jako popularna. Sve više poznatih na sebi imaju bar jednu tetovažu, želeći da iskažu svoju originalnost, buntovničku stranu i slobodan duh.

Od malih slatkih crteza do pravih umetnickih dela, u nastavku pogledajte tetovaže koje krase tela poznatih žena u Srbiji.

Jasmina Aleksandrov

Jasmina Aleksandrov, nekada košarkašica, a sada šampionka spartanskih trka i ultramaratona jedna je od žena iz Srbije sa najmoćnijim tetovažama. Veći deo njenog tela je prekriven crtežima sa jakim značenjem za nju.

Elena Kitić

Elena na telu ima ukupno sedam tetovaža – tri tetovaže krase njene ruke, od kojih se jedna proteže sve do ramena, zatim na sredini i dnu leđa, kao i dve slike na nogama.

Nataša Bekvalac

Pevačica se pre nekoliko godina tetovirala i to zbog ljubavi. Tetovaže je posvetila bivšem mužu i deci.

Ivana Španović

Ivana Španović je poznata po tome da je ukrasila svoje telo više puta, a njene tetovaže imaju i sentimentalnu simboliku kako je imala prilike mnogo puta da naglasi.

Sara Šekularac

Sarino telo krase raznolike tetovaže, od kojih svaka ima posebno značenje. Najčešći motivi koji mogu da se vide su cveće i zmije, a pevačica ih s ponosom pokatuje.

Jovana Jocić

Influenserka je mahom ruke prekrila malim, simpatičnim tetovažama, a iako ih ima previše, na njenom telu ne izgledaju nimalo napadno.

Kristina Topalović

Mladu košarkašicu krase interesantno istetovitane podlaktice. Za hijeroglife i druge simbole iz egipatske mitologije koje je istetovirala, možemo reći da ih odlično nosi.

Dunja Jovanić

Dunja po telu ima par malih, diskretnih tetovaža, među kojima je i crtež njenog psa Bejbi, koja je preminula nedavno.

Nikolija Jovanović

Pevačica se već godinama aktivno tetovira, a pored malih tetovaža ima i par velikih. Leva podlaktica joj je cela prekrivena motivima ruža, dok joj gornji deo ruke krase sitnije tetovaže.

Irena Krstić

Irena Krstić Šustera je manekenka koja je šetala modnim pistama širom sveta i radila kampanje za neke od najpoznatijih brendova. Pored karijere modela, ona je i DJ, a njene ruke prekrivene su sa par fenomenalnih tetovaža.

Ove žene sa ponosom nose i pokazuje samo njima značajne trajne crteže, koje na originalan način ukrašavaju njihova tela.

***

BONUS VIDEO: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram