Slavne Srpkinje koje su prešle u plavuše i gorko se pokajale

Foto: Instagram/raznatovicanastasija, Instagram/imfashionbabe, Instagram/zorannah

Šta im bolje stoji?

Nije mala stvar preći iz tamne boje kose u plavu, a neke od poznatih žena sa domaće javne scene su se ipak odvažile na taj korak.

I dok su pojedine odlučile da zadrže imidž plavuše, drugima je plava kosa bila samo faza.

Svaka je to ponela na drugačiji način, a mi smo odlučili da se prisetimo kako im je stajala plava boja kose.

Zorana Jovanović

Modna influenserka Zorannah je godinama bila plavuša, a onda je odlučila preko noći da promeni boju kosu, pa je tako postala brineta.

Iako su mnogi mislili da će se vratiti u plavuše, Zorana to nije uradila, naprotiv, u par videa je istakla da je prezadovoljna novom bojom kose.

Nikolija Jovanović

Pevačica je u više navrata menjala kako frizure, tako i boje kose. U jednom periodu je bila i plavuša. Međutim, nije dugo zadržala ovu boju kose, te se vratila u braon, koju nosi već godinama.

Dunja Jovanić

Modna influenserka je u poslednjih par godina dosta eksperimentisala sa kosom. Jedno vreme je nosila skroz kratku frizuru, pa je imala nadogradnju, pa ponovo kratku kosu, a u jednom periodu je bila i plavuša. To joj je ubrzo dosadilo, pa se vratila na sigurno – u braon boju.

Anastasija Ražnatović

Anastasiju znamo kao večitu brinetu, međutim, u tinejdžerskim danima, ona je imala plavu kosu. Očigledno joj se ta boja nije dopala, te se vratila u braon, kojoj je još uvek verna.

Svetlana Ražnatović

Iako je prepoznatljiva po braon, dugačkoj kosi, Ceca je jedno vreme bila plavuša. Čak je i par spotova snimila sa ovom bojom kose, ali ubrzo nakon toga vratila se u brinete.

Jovana Pajić

Jovana Pajić godinama je šatirana, a na njenoj kosi se mogu naći od najsvetlijih braon pramenova do najtamnijih. Međutim, u jednom trenutku je odlučila da postane plavuša. Ta promena je nije dugo držala, pa se vratila na „sigurno“.

***

BONUS VIDEO: Dodela Gremi nagrada i poznati na crvenom tepihu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram