Najlepši parfemi koje možeš da ugrabiš na letnjim sniženjima

Foto: Shutterstock

Mirisi za kojim se ljudi okreću.

Nema boljeg načina da častite sebe od novog parfema – i uplovite u jesen s nekim novim mirisom.

Parfemi su onaj lični pečat koji se ne zaboravlja, način da sebi svakodnevno bar malo podignete raspoloženje i osetite se lepše.

Proverili smo koji parfemi su sada na sniženju u radnjama u Srbiji.

Nina Ricci Bella

Ovaj parfem vas svojom bočicom i mirisom polako uvodi u sezonu pite od jabuka. Trenutno košta 4.712 dinara u Jasminu. Živahna voćna gurmanska toaletna voda u kojoj je rabarbara osvežena ženstvenošću želea od ruže.

Calvin Klein Euphoria

Vredi pomenuti ovaj evergreen parfem, idealan za zimske večeri. Trenutno je 3.999 dinara u Lilly radnjama. Jako intenzivan, mračan i senzualan.

Shiseido Zen

Savršen parfem za kraj leta. Na Parfemi online trenutno košta 6.940 dinara. Donosi dašak cvetne svežine sa slojevima ambera i drveta. Mnoge žene svedoče da je izuzetno postojan.

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

Sama bočica ovog parfema podseća na završetak leta i početak jeseni. U Jasminu je 7.063 dinara. Gucci vas ovim parfemom poziva na banket u antičko doba, kada je ambrozija važila za piće grčkih bogova koje daje besmrtnost.

Prada La Femme

Nežan parfem koji možete da nosite svaki dan, bilo kad. U Lilly je trenutno 6.999 dinara. Sačinjen od buketa bogatog ženstvenog cveća, pojačanog srčanim notama egzotičnog ilang-ilanga. Miris je zatim ublažen baznim notama slatke vanile.

Hermès Twilly d’Hermès

Parfem koji odudara od svih modernih mirisa i donosi dašak francuskog šika. U Parfemi online je sada 8.810 dinara. Đumbir, tuberoza i sandalovina dobijaju novi obrt. Različito kombinovani, oni postaju posebno zavodnljivi – kao i svilena traka razigrano krasi bocu.

***

BONUS VIDEO: Dva načina da svoje obrve dovedete do savršenstva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram