Najjednostavniji način za izvlačenje ajlajnera – i radi

ajlajner
Kako izvući ajlajner, Foto: Mehmet etin / Alamy / Alamy / Profimedia

Mnoge od nas imamo muke sa izvlačenjem ajlajnera. Čak i ako jedno oko odradimo kako valja - drugo teško da će se poklopiti. Ipak, sada nailazimo na najjednostavniji način da ajlajner izvučete kao profesionalac.

Jedno krilo bude savršeno, a drugo kao povređeno. Jedna linija deblja, a druga tanja i sve nas to navodi da koristimo selotejp, kašike, kupovne ‘šablone’ i hajde da se ne lažemo – ništa ne radi posao kako valja.

Mnoge od nas strahuju da uzmu taj ajlajner u ruke jer ‘šta ako sad upropastim sve – 15 minuta pred izlazak’?

Instagram i TikTok su pravo otkrovenje za sve nas koje nismo baš najveštije i puni su raznih saveta kako da naša šminka bude totalno glam. Ipak, jedan video tutorijal se izdvojio iz mase – i provereno radi posao.

Naime, radi se o filteru uz pomoć kojeg već izgledamo kao da imamo iscrtan ajlajner. Prateći te linije i kasnije samostalno popunjavajući mi postižemo upravo onaj efekat za kojim smo toliko dugo žudile.

U ovom videu u pitanju je novi mačkasti ajlajner, kog često možemo videti i u Euforiji, ali svakako da možete pornaći milion drugih filtera sa nekim drugačijim verzijama ajlajnera.

Ta-da, posao je obavljen!

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram