Najbolji zimski parfemi do 50 evra koji će vam trajati celog dana

Foto: Shuttersock

Kap koja ulepšava svaki autfit.

Period proslava, praznika i dana kada sve miriše na cimet i vanilu, istovremeno jeste i onaj deo godine kada možda upravo par mirisnih kapi može da popravi sivo raspoloženje ili olakša slojevite autfite. Upravo zima predstavlja doba godina koje iziskuje precizno odabrane note, kada svi tražimo ugodan i prijatan miris koji će nam doneti dašak toplote.

Uzimajući u obzir sve ovo, izdvojili smo nekoliko zimskih mirisa koji će učiniti da se osećate seksi i poželjno i u kaputu do zemlje. Bilo da ste ljubitelj začinskih, gurmanskih, mošusnih ili cvetnih mirisa, naša lista je obuhvatila sve.

Pored toga, jedan poseban kriterijum za kreiranje liste se istakao – cena. Kako decembar i januar možda jesu najveseliji period, svakako izisukuju i najviše troškova, poklona, poreza i drugih obaveza. Zato vam predstavljamo parfeme koji dolaze u manjim pakovanjima i koji neće uticati na novčanik, ali će biti odlučan dodatak vašoj kolekciji.

Bilo koji od ovih neverovatnih parfema će definitivno biti pravi izbor za snežne zimske dane, svaki od njih ima jaču notu koja će omogućiti da traju duže.  S obzirom na to da hladno vreme neutrališe miris parfema, jedan od najizazovnijih faktora je dugotrajnost i postojanost zimskih tonova, ali na našoj listi možete pronaći odlične primere onih koji će vam trajati tokom celog dana.

Maison Margiela, „REPLICA“ By the Fireplace, 35 ml, 35 evra

Foto: Promo/sephora

Kayali, Oudgasm Vanilla, 10 ml, 38 evra

Foto: Promo/sephora

Dior, Hypnotic Poison, 20 ml, 45 evra

Foto: Promo/sephora

Lancôme, La Vie Est Belle, 10 ml, 34 evra

Foto: Promo/sephora

Versace Crystal Noir, 30ml, 4.497 dinara

Foto: Promo/sephora

Zara, 30 ml, 1.290 dinara

Foto: Promo/Zara

Bubrerry Goddess, 10 ml, 38 evra

Foto: Promo/sephora

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram