Pet neodoljivih parfema koji na koži mirišu od jutra do večeri

parfemi
Foto: Hanna Putylina / Alamy / Alamy / Profimedia

Neće ispariti odmah posle par sati.

Potraga za parfemom, onim idealnim, nije nikad jednostavna, a pritom u obzir uvek treba uzeti nekoliko faktora. Recimo, treba razmišljati o prilici za koju nam parfem treba, dakle da li je miris za svaki dan ili možda za večernje i posebne prilike. Nadalje, u moru mirisa treba pronaći onaj idealan spoj nota koji će na našoj koži mirisati savršeno, a tu je uvek i faktor cene.

Na kraju, bitno je i da parfem na koži što duže drži, odnosno da ne ispari već nakon par sati od nanošenja. Idealno bi bilo da traje ceo dan i odoleva svim izazovima s kojima se u danu susrećemo. U kolekciju treba dodati parfem koji jednako dobro miriše prilikom doručka, kao i na druženju posle posla, a u ponudi raznih mirisnih brendova dostupni su parfemi za koje kažu da će trajati od jutra do večeri. Bez obzira na to da li preferirate mirisne, osvežavajuće, orijentalne ili drvenaste mirise, na listi dugotrajnih parfema sa portala diva.hr sigurno ćete pronaći novog favorita koji će vas pratiti ceo dan.

Le Labo Rose 31 Eau De Parfum

Ovaj parfem miriše tačno onako kako želite da se miris ruže oseti: mekano, kremasto i prirodno.

Gucci Bloom Eau de Parfum

Ovaj Gučijev hit opisuju kao buket svežeg cveća u bočici, zatim i na koži, a njegovo ime govori sve.

Maison Margiela ‘Replica’ By The Fireplace

Toplo, a istovremeno ljutkasto, pomalo zadimljeno, a opet slatko – miris je opisan kompleksnim notama, a idealan je za one koji traže malo jače mirise.

Chanel Gabrielle Eau de Parfum

Šanelov miris idealan je za nešto posebnije prilike – jak je, a istovremeno romantičan, ali možete ga lako nositi i za svaki dan, ako preferirate malo jače mirise.

Dolce & Gabbana The Only One

Živahan, osvežavajuć i pomalo sočan, tako se može opisati miris koji je takođe i sofisticiran, šarmantan i senzualan.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram