Najbolji primeri najgore frizure koja je opet hit

Moda i lepota 29. jan 202112:33 > 11. maj 2021 12:10
Kara Delevinj
Foto: MP / Backgrid UK / Profimedia

Koja je vama najgora frizura koju pamtite od kad ste rođeni? Takozvana fudbalerka se vratila u modu i iako se ne može reći da postoji neki preokret koji je čini podnošljivijom, nekoliko žena je uspelo da je iznese s ocenom 10.

Rijana, naravno. Teško je zamisliti i kesu na glavi ove muzičke dive koja ne bi postala instant trend. Rizičnu frizuru sa repovima pozadi Rijana je plasirala uz jaku šminku i u nekoliko kežual dnevnih izdanja, ali i u seksi Savage x Fenty vešu sa šampanjcem u ruci.

Rijana
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

*

Foto: Mauceri/MacFarlane / INSTAR Images / Profimedia

Kad premotamo unazad, setićemo se i Skarlet Johanson koja je 2003. godine imala kratku kosu i nosila fizuru koja se na engleskom zove mullet.

Pročitajte još:

Nasleđe iz osamdesetih godina prošlog veka koje se kod najviše povezuje s nemačkim fudbalerima, uglavnom smo viđali na muškarcima, ali se sad, kad je postalo recikliran trend, masovno naručuje u ženskim frizerskim salonima.

Majli
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kratko napred, dugačko pozadi ipak nije lako nositi uprkos odličnoj pokaznoj vežbi Majli Sajrus, pomenute Rijane, Zendaje, Barbi Fereire, Raise Flauers, Kare Delevinj.

Kara
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Raisa Flauers
Raisa Flauers; Foto: Jerritt Clark / Getty images / Profimedia

*

Barbi Fereira
Foto: Instagram/Barbi Fereira

Ipak, pre nego što se odlučite da fotografiju nekih od ovih devojaka odnesete svom frizeru i kažete mu – hoću to, dobro razmislite da li ćete posle nedelju dana biti podjednako oduševljeni svojom „tarzankom“. Ako je odgovor da – samo napred.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram