Najbolje obučen par koji smo sreli na ulici

Moda i lepota 31. jan 202119:05 > 17. maj 2021 11:54
Nađa Irena Fišić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Zaljubljenost svima najlepše stoji! Par koji smo sreli u centru Beograda osim što je savršeno modno usklađen, takođe je povezan još jednom divnom stvari koja pokreće svet - umetnošću.

Dubravka i Stevan privukli su nas svojim osmesima, ali i jednostavnom elegancijom. Naravno, odmah se istakao neobičan šešir u divnoj zelenoj boji koji je Dubravka nosila.

Pročitajte još:

Kada smo ih upoznali, saznali smo da su oboje umetnici – Dubravka je dizajnerka i autorka brenda čarobnih šešira „Dulsineja“, dok je Stevan scenograf i ilustator.

Izgledali su veoma skladno u naizgled jednostavnim autfitima, koje su lepo dopunili i „zaokružili“ pažljivo biranim aksesoarima.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Dubravka je kreativna genijalka iza romantičnih, savim neobičnih šešira „pomerenog“ i jedinstvenog dizajna. Svaki Dulsineja šešir izgleda kao malo umetničko delo, miriše nam na nostalgiju, ali istovremeno je veoma u duhu sadašnjeg vremena.

„Prošetala sam novu boju danas“, otkrila nam je Dubravka, koja je svoj zanimljiv aksesoar uparila sa klasičnim kaputom iz Mone, kao i sa čizmama brenda Ecco.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Ispričala nam je kako je stvorila svoj mali brend. Dulsineja je rođena pre četiri godine, a dizajnerka se prvo bavila oslikavanjem svile, a onda je prešla na šešire.

„Ideja mi je bila da spojim tradicionalno i moderno. Šešire izrađujem tradicionalnom tehnikom izrade šešira, ali što se tiče forme i oblika, to radim malo drugačije. Trudim se da ih iznesem i predstavim na neki moderniji način“, kaže Dubravka.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Stevan je po zanimanju scenograf i predaje na Fakultetu savremenih umetnosti. On je na sveden i efektan način izneo monohroni sivi autfit, a sve je kupio u Zari.

Inače, Stevan se bavi i ilustracijom – i to filmskih plakata. Ovo je nekoliko njegovih radova:

*

A Dubravkine šešire možete naći u radnji Klasa u Čumićevoj i u radnji Jevremova 25, ali ih poručiti preko Instagrama. Svakako će učiniti svaki autfit potpuno drugačijim i izdvojiti vas iz mase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DULSINEJA ®️ (@dulsineja.atelier)

*

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DULSINEJA ®️ (@dulsineja.atelier)

Ovaj divan par umetnika zarazio nas je svojom poletnom energijom i podsetio nas je koliko kreativnih i zanimljivih ljudi živi među nama. Uvek navijamo za ljubav – definitivno ćete najlepše izgledati kada nekog volite.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram