Na premijeri u Beogradu svi su gledali u čizme Ane Franić

Antonio Ahel/ATAImages

Trendi stajling.

Premijera prve dve epizode nove serije „Poziv“ koja je sinoć održana u MTS Dvorani okupila je mnoge poznate glumce, ali čini se svu pažnju na crvenom tepihu je ukrala Ana Franić u društvu kolege Miloša Timotijevića.

Njih dvoje su se pred novinarima i kritičarima pojavili zajedno, ruku pod ruku i nasmejani pozirali pred objektivima.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Šarmatna Ana privukla je pažnju prisutnih neobičnim crnom čipkanom haljinom koju je iskombinovala sa upečatljivim srebrnim čizmama. Tako je Ana pokazala da neguje atutentičan stil odevanja.

Antonio Ahel/ATAImages
Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da Ana voli da kombinuje različite stilove, oblike i boje, pa je ovaj autfit zaokružila malom zelenom torbicom koju je nosila preko ramena.

Preko haljine nosila je dugački sakoom sive boje, koji je ovom stajlingu dao dozu šarma i poslovnog stila.

Od detalja je izabrala dugačke, elegantne crne miđuše.

Miloš Timotijević je za ovu priliku odabrao ležernu kombinaciju, koja se sastojala od farmerki, crne majice i sivog sakoa koji je ukombinovao sa sivim kežual cipelama.

Inače, ekipa serije odala je minutom ćutanja počast glumcu Žarku Lauševiću koji je juče preminuo u 63. godini, ističući njegov nemerljiv trag koji je ostavio na našu kinematografiju i televiziju.

Novi triler „Poziv“ reditelja Marka Đilasa u kojem glavnu ulogu igra naša čuvena glumica Mirjana Joković stiže u subotu 18. novembra na male ekrane.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram