Na kraljici Leticiji je i „staromodni“ komplet pun pogodak

dvodelni komplet
Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI pojavili su se nedavno na svečanom otvaranju univerzitetske bolnice u Toledu. Za tu priliku lepa kraljica je iz ormara izvukla kombinaciju koja naoko deluje prilično staromodno, ali zapravo svaka žena očas posla može da je pretvori u odličan jesenji autfit.

Pročitajte još:

Kraljica Leticija je u Toledu sa suprugom obišla vrlo važan nov medicinski kompleks, a imali su i sastanak s predstavnicima medicinskog osoblja.

Leticija je sa suprugom novim centrom u Toledu prošetala u dvodelnom kostimu španskog dizajnera Felipea Varele, koji je već nosila u nekoliko prilika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Royal Addicted (@royaladdicted_new)


Sivi vuneni kostim ona je uparila s tamnoplavim štiklama od brušene kože koje potpisuje još jedan španski brend – Magrit, i sa tamnoplavom torbicom Karoline Herere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by European Royal Familys (@euroroyals_)


I mada dvodelne kostime često doživljavamo kao pomalo staromodan izbor i podsećaju nas na vremena kad su ih naše majke nosile na posao, Leticija je pokazala da ne mora tako.


Ona je uz samo par detalja, koje može da primeni svaka žena, dakle, uz štikle i tašnicu, od ove ne tako atraktivne kombinacije napravila moderan elegantan jesenji autfit, i te kako poželjan.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram