Vatreno odelo kraljice Leticije uči nas smelom modnom triku

Kraljica Leticija
Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Malo ko se usudi da nosi jednu boju od glave do pete, a da nije crna. Kraljica Leticija pokazala nam je kako se to radi, pojavivši se u vatrenom odelu koje joj je savršeno pristajalo.

Španska kraljica nosila je potpuno crvenu kombinaciju prilikom sastanka s upravnim odborom studentske rezidencije u Madridu. Za ovu priliku ona je odabrala izvukla statement model iz svog ormara – vatreno crveno odelo.

Pročitajte još:

Zanimljivo je da je kraljica Leticija već nosila ovo odelo s potpisom španskog dizajnera Roberta Torrette prošle godine, piše Tportal.

Ona se ugleda na Kejt Midlton, koja takođe ima praksu recikliranja starijih autfita, a time nas uči i važnu lekciju modne održivosti. Kako je modna industrija veliki zagađivač, više nego ikada je važno kupovati manje i promišljenije.

Odelo krase prisirani detalji na sakou i zanimljivi prorezi na dnu nogavica pantalona.

Foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Vatreno crveno odelo Leticija je stilizovala salonkama u identičnoj boji, što je jako smelo i neočekivano. Zaokružila je hrabri stajling modelom pismo torbe od crvene verzije zmijske kože s potpisom slavne venezuelanske dizajnerice Caroline Herrere.

Odabir odeće i aksesora u istoj boji, koja nije „sigurna“ crna, svakako je stilski trik za najhrabrije, ali koji ostavlja utisak moći i samopouzdanja. Još ako je to ovako upečatljiva boja, definitivno će se svi okrenuti za vama. Odvažite se da nosite boju strasti od glave do pete, a neka vam Leticija bude inspiracija.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram