Na “golu” haljinu Kendal Džener nemoguće je ostati imun

kendal džener haljina
Foto: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Kendal Džener pokrenula je žustru raspravu na društvenim mrežama zbog haljine koju je obukla na venčanje prijateljice Loren Perez.

Džener je sa venčanja kod svoje drugarice Perez u nizu objava na Instagramu pokazala kako se spremila za tu posebnu priliku.

Ona je odabrala crnu haljinu s prorezima, a delovi tkanine su prekrivali samo delove stomaka i grudi. Prorezi se inače sužavaju u sredini, stvarajući trouglasti efekat, pišu na sajtu klix.ba.

Na fotografijama koje su preplavile internet Kendal pozira u s prijateljicama i koleginicama manekenkama Hejli Boldvin i Belom Hadid.

Korisnici društvenih mreža smatraju da je njena haljina neprimerena za jedno venčanje, posebno ako je mlada nije odobrila.

„Da meni neko na venčanje dođe u haljini koju je Kendal nosila, rekla bih obezbeđenju da je izbace. Kakav bezobrazluk“, jedan je od komentara.

Drugi su se pak pitali zašto bi neko ovakvu haljinu nosio na venčanje.

„Bilo bi bolje da se pojavila u venčanici nego u ovome“, stoji u komentaru.

Među brojnim kritikama o izdanju mlade brinete na venčanju našao se i sledeći: „Nemojte me pogrešno shvatiti, izgleda nestvarno, ali postoji vreme i mesto za ovakvu odeću, a to nije venčanje“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale