Možete imati 100 različitih parfema – ali ova tri su najprivlačnija muškarcima

Foto: YSL Beauty via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Seksi izbor.

Određeni mirisi deluju poput afrodizijaka, bude sva čula i rasplamsavaju maštu, a to možete saznati na TikTok profilu Schoolboy’s Scents.

Dečko koji se predstavlja kao stručnjak za parfeme otkrio je kakve mirise muškarci jednostavno vole osetiti na ženama, prenosi Story.hr.

@schoolboymoe Got us men crazy with these perfumes. #fragrance #perfume #fyp #fypシ #foryou #fördig #fragrancetok #perfumetok #parfym #xyzbca ♬ Flowers - Miley Cyrus

Muškarci ne obraćaju pažnju samo na izgled žene, već pre svega na njen miris – i to vrlo intuitivno. Dakle, može li naš izbor mirisa pomoći privući vašu simpatiju? Jasan odgovor: da!

Ako ste u potrazi za novim parfemom za ovu sezonu i želite privući pažnju muškaraca, otkrijte 3 parfema koji su uvek dobar izbor prema ovom muškarcu:

YSL Libre

Topao je i elegantan miris koji sadrži note jasmina, cveta narandže i slatke lavande i idealan je za one posebne, elegantne prilike u kojima želimo pokazati svoju najbolju verziju. Parfem je namenjen snažnim i samouverenim ženama koje snažno mirišu u skladu sa svojim karakterom.

Tom Ford Lost Cherry

Ovo je voćni i slatki miris s notama crne trešnje, gorkog badema i likera.

Xerjoff Lira

Lira je femme fatale s gurmanskim vibracijama karamele, iskričavih citrusa, osvežavajuće lavande i mekom začinjenom jezgrom cimeta i sladića za opojan twist.

***
BONUS VIDEO: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram