Možete da ih volite ili mrzite, ali nove „kroksice“ izgledaju čarobno

Foto: CROCS / Planet / Profimedia

Čak i ako ih ne volite, poželećete da ušuškate stopala u njih.

Božić je došao rano za fanove Lil Nas X jer je ove nedelje najavio svoju najnoviju saradnju sa brendom „Crocs“ i kreirao veoma zanimljive „kroksice“.

Muzičar ovenčan Gremijem postao je globalni ambasador brenda još u junu, i to tačno na vreme za prazničnu sezonu, a sada je izbacio sopstvenu limitiranu seriju čuvenih klompi – „Lil Nas X Sherpa Mega Crush Clog“.

Lil Nas X za ove klompe braon i bež boje, savršene za zimu, kaže se da umotaju vaša stopala u toplu veštačku vunu.

Iako mogu izgledati kao da su za nošenje po kući, debeli gumeni đon govori drugačije, što znači da su napravljene za udobnost na otvorenom.

Foto: CROCS / Planet / Profimedia

Brend Crocs otkriva da su, kao i sva njihova obuća, ove klompe veoma lagane i da imaju svoj prepoznatljivi jastučak od pene. Lil Nas X klompe obećavaju da će vašim stopalima biti udobno tokom dana.

Kolekcija se oslanja na uverenja kompanije u pristupačnu udobnost, pa se Lil Nas X Mega Crush klompe prodaju za 110 dolara.

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

Umetnik je nedavno pričao o procesu stvaranja svojih kroksica i objasnio zašto je zdepast đon važan dodatak sveukupnom dizajnu.

„Volim da dodam malo visine svemu što radim, posebno svojim cipelama, tako da su Mega Crush bile savršene za rad u kolekciji. Igrali smo se sa mnogo različitih boja i tekstura, ali braon šerpa vuna mi je definitivno omiljena i savršena za zimu. Sviđa mi se što smo ovim malo pomerili granice – ovo je nešto drugačije od klasičnih kroksica.“

View this post on Instagram

A post shared by Crocs Shoes (@crocs)

BONUS VIDEO:

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram