Moramo da pričamo o Penelope Kruz – s godinama je sve lepša, a sad je ponovo u centru pažnje

Penelope Kruz
Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Penelope Kruz u aprilu puni 50 godina. Karijeru su joj obeležile uloge lucidnih žena koje ne pristaju na kompromise, a ako se osvrnemo na njen stil i lepotu primećuje se nešto slično - ostaje dosledna sebi i ne opterećuje se trendovima. Baš zato danas izgleda bolje nego ikad.

Na Chanel reviji u Parizu Penelope Kruz se pojavila sa novom frizurom. Oštar bob, u mekim nijansama karamele i meda, je ošišan tako da leži oko centimetar ispod vilice, ali uokviruje lice na najbolji mogući način. Za boju kose bio je zadužen čuveni kolorista slavnih Met Rez.

Penelope Kruz
Penelope Kruz na Chanel reviji u Parizu, Foto: Didier Ferey / KCS Presse / Profimedia

Glumica, koja ima 49 godina, u poslednje vreme sve češće eksperimentiše sa svojom kosom, što nije bio slučaj dok je bila mlađa, a ujedno pokazuje da poigravanje sa različitim frizurama ne mora da prestane kad počnete da se približavate pedesetoj.

Kada je šminka Penelope Kruz u pitanju, glumica je već godinama verna sličnom koloritu i stilu – blistava koža, senka u nijansi sunca koje zalazi, nekoliko slojeva maskare i crni krejon koji gotovo uvek stavlja i na unutrašnji deo kapka.

Penelope je na Nedelji mode u Parizu nosila Chanel pastelno žutu bluzu sa belom kragnom, strukiranu kožnu jaknu, kožnu suknju, kanarinac žuti kaiš sastavljen od kamenčića i vrtoglave potpetice.

Penelope Kruz
Penelope Kruz, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, na početku Chanel revije u Parizu, prikazan je film sa Penelope Kruz i Bredom Pitom u glavnim ulogama.

Njih dvoje su se prvi put pojavili zajedno na ekranu u svojim karijerama povodom kratkog filma u kom ikonična Chanel torba 11.12. ima značajnu ulogu. Bred i Penelope su u filmu rekreirali scene iz filma „Jedan čovek i jedna žena“ iz 1966. godine.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram