Modni trendovi koji će dominirati u 2022. godini

modni trendovi
Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednjih godina modni trendovi se vrlo brzo menjaju, a samim tim i naša garderoba. Prema rečima dizajnera, 2022. godina će biti veoma zanimljiva. Biće tu svega, od rok kombinacija do onih elegantnih, pa će tako svaka žena moći da pronađe nešto za sebe.

Spremite se na vreme i što pre nabavite komade bez kojih je predstojeća godina nezamisliva ili pak zavirite u ormar. Tu se možda već kriju komadi koje je moguće dobro iskombinovati.

Zelena boja

Dovoljno je svetla i intenzivna nijansa da upada u oči. Ukoliko volite da se ističete u gomili, ne zaboravite da svaki stajlong upotpunite nekim detaljem u zelenoj boji.

Prozirne haljine

Prozirne haljine koje diskretno otkrivaju siluetu će dominirati, i to kroz sva godišnja doba. Ovo je definitivno komad u koji se isplati investirati.

Karirano

Više nego ikada ranije, karirano će biri u trendu. Sve komade, od pantalona, pa do aksesoara moći ćemo da vidimo u ovom zanimljivim printu, piše avaz.ba.

Belo od glave do pete

Monohromatski stil je već nekoliko godina zaredom u trendu, a naredne će defintivno zauzeti vodeće mesto. Posebno će biti moderne monohromatske kombinacije u beloj boji.

BONUS VIDEO: MODNI TRIKOVI SA NEDELJE MODE U PARIZU

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram