U savršenu torbu Anđeline Džoli staje baš sve što hoćeš

Anđelina Džoli
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovih dana Anđelina Džoli je sa ćerkom Zaharom otputovala iz Vašingtona, a njen autfit na aerodromu je potvrdio da majstorski kombinuje minimalističke komade. Torba koju je nosila je savršena za žene koje nikad ne mogu da se spakuju u male, moderne torbice.

Anđelina Džoli (46) je prozujala kroz aerodrom u šik čizmama s malom štiklom, klasičnom crnom kaputu do lista, a kao kontrast, u rukama je nosila fenomenalnu bež Salvatore Ferragamo maksi torbu.

Anđelina Džoli
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ništa na njoj nije delovalo kao da je u pitanju holivudska zvezda, ali ako se bolje zagledate videćete da su stvari koje nosi pažljivo odabrane, nemaju logotipe koji šljašte, niti suvišne detalje.

Anđelina Džoli
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Torba je dodatno istaknuta jer je kontrast tamnoj kombinaciji koju Džoli nosi, pa je ujedno to i dobar primer toga kako da istaknete neku stvar koju želite, a koja je adut u uobičajenom, tamnom autfitu.

Glumica ima impresivnu kolekciju torbi, među kojima su Louis Vuitton, Valentino, Tom Ford, Celine, Saint Laurent, Dior. Češće nosi velike, maksi modele nego mikro torbice koje su popularne poslednjih sezona.

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram