Modni okršaj dve najmoćnije Crnogorke

Foto: Menigault Bernard / Alamy / Alamy / Profimedia; EPA-EFE/BORIS PEJOVIC; Promo/dior.com, Promo/weselectdresses.com; Promo/mytheresa.com,

Koja ima bolji modni stil?

U toku su predsednički izbori u Crnoj Gori, na kojima su u drugi krug ušli sadašnji predsednik Milo Đukanović i Jakov Milatović, a iako je Milatović veliko iznenađenje ovih izbora, na samom glasanju mnogo pažnje javnosti privukle su supruge ova dva presednička kandidata.

Na jučerašnjem glasanju Lidija Đukanović i Milena Milatović pojavile su se u svedenim kombinacijama, kakve uostalom i priliče ovakvom događaju. Obe su klasične stajlinge začinile bojama.

Milena Milatović u pratnji supruga pojavila se u klasičnom odelu boje cigle – cigaret pantalonama i blejzeru koji prati liniju tela ispod kog je nosila elegantnu belu košulju s mašnom.

Jakov i Milena Milatović Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Uz ovu kombinaciju, Milena je nosila malu kožnu torbu, diskretan nakit, imala je ravno isfeniranu kosu i neutralnu šminku, dok osmeh nije skidala s lica.

Za razliku od ove „strogo poslovne“ kombinacije, Lidija Đukanović pojavila se za trunku u opuštenijem izdanju.

Prva dama Crne Gore odlučila se za beli autfit koji je začinila neon žutim sakoom.

Lidija Đukanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bele ravne pantalone u koje je uvukla običnu majicu razbila je crnim kaišem i crnom torbom sa žutim i belim detaljima.

Lidija je imala zlatan nakit, diskrentnu šminku i sitnije lokne.

Inače, žena predsednika Crne Gore poznata je po skupim, brendiranim komadima, a takav jedan nosila je i na protestu u Podgorici koji se održao prošle godine. Lidija se tada pojavila u Dior prsluku koji košta skoro 4.300 evra.

Lidija je i pravi fan brenda Valentino. Ona je u par navrata nosila kaišem pomenutog brenda od 330 evra, a pamtimo je i u roze haljini istog brenda od 3.500 evra, pa u još skupljoj od preko 6.000 evra.

Lidija i Milo Đukanović Foto: Philippe Perusseau / KCS Presse / Profimedia

Prva dama Crne Gore jednom prilikom na sebi je imala haljinu marke Emilia Wickstead, koja je na pojedinim sajtovima dostizala cenu od oko 3.000 evra.

Milo i Lidija Đukanović Foto: Menigault Bernard / Alamy / Alamy / Profimedia

Lidija je poznata i kao ljubiteljka skupih torbi, a istakao se crni Dior model od 4.000 evra koji je nosila u Francuskoj.

Iako se i Lidija Đukanović i Milena Milatović oblače prefinjeno i elegantno, Lidija na sebi uvek ima poneki skup, dizajnerski komad, dok je Milena stilski dosta svedenija.

Kako o njoj, tako i o njenim odevnim kobinacijama možemo pronaći vrlo malo na Internetu, a ono što je poznato javnosti jeste da su Milena i Jakov u skladnom braku u kom su dobili troje dece – ćerke Saru i Anu i sina Davida.

Do sada, Jakov se retko pojavljivao u javnosti sa suprugom, a dok se o njegovom političkom životu zna mnogo, a privatnom se može saznati tek nešto i to sa njegovog Instagram profila.

Tako znamo da porodica Milatović vikendom kupuje namirnice na pijaci, a kasnije zajedno spremaju ručak i to je njihov porodični ritual.

Tu su i fotografije sa proslave dečijeg rođendana i Nove godine.

*

Čiji modni stil vam se više dopada? Lidijin ili Milenin?

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram