Moćni parfemi koji podižu samopouzdanje i zavešće svakoga u sekundi

Parfem Foto: Shutterstock

Upečatljiv, drugačiji parfem za izlazak je vrhunski dodatak koji može podići naše samopouzdanje. Na našoj listi su mirisi koji asociraju na slobodu, dobar provod, smeh, žurke, muvanje.

Tom Ford Bitter Peach Eau de Parfum

Na prvu kap, dobijate ugašeni tvist mesnatog nektara breskve, ali nije sve slatko i naivno – postoji brzi citrusni bljesak koji ga čini oštrim i zavodljivim. Zatim dolazi transformacija velikih razmera: bogati plašt od pijanog ruma, kožastog konjaka i opojne smole. To je vrsta mirisa koja trepće trepavicama, zavodi sve redom i prolazi joj sve. Ona je prelepa fina devojka koja je postala nevaljala.

Chanel No5 The Hair Mist

Čuveni miris iz 1921. miksuje ružu, jasmin i koren irisa. Rezultat? Ledeno hladan, puderasti i sapunast miris koji stimuliše neku vrstu senzacionalne euforije. Verzija parfema za kosu u šik flašici ima i ulja koja bi trebalo da je neguju ili joj bar daju dodatni sjaj. Glamur skače na maksimum, a oseća se danima.

Britney Spears Festive Fantasy Eau de Toilette

Potrebna si nam Britni, a tvoj ludi parfem ušao je u naše živote kao božanska intervencija. Što se tiče mirisa, on je kao džem od zrelih crnih trešanja, šljiva i šumskih bobica, a zatim podignut na viši nivo uz esenciju svežih belih latica. Aroma se na vama zadržava satima i satima, i retko ko može da joj odoli.

Estee Lauder Beautiful Absolu Collector’s Edition

Prvo dobijete nalet sočne crne ribizle od koje vam bukvalno kreće vodica na usta. Zatim zrači i prerasta u naelektrisani krešendo cvetnih eksplozija – tuberoza, jasmina, ruže, mimoze, narcisa, ylang ylanga, magnolije, jorgovana, frezije, karanfila i bum-bum-bum uz sve ovo cveće – odjednom plešeš na stolu pod svetlucavom kuglom kao da nemaš nijednu brigu na svetu. Tako se osećate od ovog parfema i to i zaslužujete!

Christian Louboutin Loubifunk Eau de Parfum

Fiesta kažeš? Oh, imamo je ovde! Loubiworld, kolekcija Christiana Louboutina od sedam mirisa inspirisana je njegovim egzotičnim putovanjima i hedonističkim fantazijama. Sa svojim ludim poklopcem od ananasa i prepoznatljivom crvenom flašom, Loubifunk je njegova počast karnevalima u Riju i žarkim plesovima sambe! Počinje naletom pikantne crne ribizle i eksplodira sa gomilom konfeta od latica ruža, tako da se osećate kao da đuskate sa krunom na glavi od paunovog perja i u bikiniju od dijamanata.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram