Ana Ivanović i Milica Pavlović obožavaju isti parfem za koji kažu da je stvoren za moćne, a nežne žene

Milica Pavlović, Ana Ivanović Foto: Antonio Ahel/ATAImages; SplashNews.com / Splash / Profimedia

I Ana Ivanović i Milica Pavlović nose parfem američkog dizajnera kubanskog porekla koji je kreiran za savremenu, slobodnu ženu.

Milica Pavlović često menja parfeme jer joj, kako je sama rekla – brzo dosade. U svojoj kolekciji ima gomilu mirisa, a jedan od njih koji joj leži je Narciso Rodriguez.

Ana Ivanović je jednom prilikom rekla da i ona voli mirisne kolekcije Narcisa Rodrigesa, koje su malo jače, pa ih obično nosi u večernjim satima.

Narciso Rodriguez osim odeće i modnih dodataka ima uspešnu liniju kozmetike, kao i mirisa.

Svoj prvi parfem Narciso Rodriguez for Her lansirao je u septembru 2003. godine u saradnji sa Shiseido Beaute Prestige kompanijom, a kreirali su ga parfimeri Christine Nagel and Francis Kurkdjian. Ovaj parfem je osvojio nagrade Fragrance Foundation u Francuskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Narciso Rodrigez parfemi su luksuzni, privlačni, prefinjeni i glamurozni. Najpoznatiji su: Narciso Rodrigez for Her, Fleur Musc for Her, Narciso Rodrigez for Him, Narciso, All of Me, Essence, Narciso Rouge, Pure Musc for Her, Bleu Noir.

Najveći hit je Narciso Rodriguez for Her koji ima gornje note osmantusa, cveta pomorandže, bergamota. U srednjim notama osećaju se mošus i amber, a donje note su mu vetiver, vanila, pačuli.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram