Mit o otmici Zevsove ljubavnice oživeo na pisti u Beogradu

Fashion Selection
Foto: Promo/Fashion selection

Mitologija na reviji Zvonka Markovića druge večeri Zepter Fashion Selectiona.

Drugo veče 34. Zepter Fashion Selectiona u organizaciji modne agencije Select obeležila je revija Zvonko Marković powered by ASUS.

Foto: Promo/Fashion selection

Revija koja je počela predstavljanjem jedinstvenog spoja mode i Asus tehnologije po meri savremenog čoveka, nastavljena je kolekcijom “Otmica Evrope” kroz koju je Zvonko Marković transponovao mit o otmici prelepe devojke Evrope u koju se zaljubio Zevs.

Foto: Promo/Fashion selection

Zvonko Marković je jezikom mode dočarao ovu ljubavnu priču u svom prepoznatljivom stilu. Publika je u punoj Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency imala priliku da vidi ekskluzivne modele ručne izrade, optočene biserima i kristalima i izvezene čipkanim detaljima.

Foto: Promo/Fashion selection

Poseban pečat ovoj jedinstvenoj kolekciji dali su Blackbirdfield fascinatori Dragana Smiljanića.

Još jedna revija koja je privukla posebnu pažnju druge večeri Zepter Fashion Selectiona bila je “Apsolutno fantastične” brenda Gorim iza koga stoje Gorica Pejaković i Miroslav Stevanović.

Foto: Promo/Fashion selection

Ovu reviju nosile su, u skladu sa svetskim modnim trendovima, dame modeli modne agencije Select od 35 do 55 godina.

Foto: Promo/Fashion selection

Kako i priliči kolekciji koju su Gorica Pejaković i Miroslav Stevanović namenili harizmatičnim i energičnim ženama, i atmosfera na ovoj reviji bila je puna energije i pozitivnog naboja, a dame modeli su se u koloritnim i elegantnim haljinama izvanredno snašle na modnoj pisti.

Ovo veče Zepter Fashion Selectiona bilo je ispunjeno revijama, pa su tako svoje kolekcije prikazali i Nemanja Pantelić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur i Danijela Božić.

Foto: Promo/Fashion selection

Nemanja Pantelić prikazao je kolekciju za proleće/leto 2022 Geo Flash. Kao što se iz naziva može zaključiti, publika je imala prilike da vidi bljesak boja i novih ideja. Kreator je ponudio modele izrađene od tkanina jarkih i svežih boja, aktuelnih za ovu sezonu. Različite nijanse roze, pink , narandžaste i crvene, fluorescentne žute, svetlo plave i tirkizne, uz neizostavnu belu i crnu boju doprinele su opštem utisku razigranosti i pozitivne energije.

Mirsada Bulić Čalaković, kreatorka iz Novog Pazara poznata po izradi unikatnih haljina za svečane prilike, prikazala je kolekciju za proleće/leto 2022 pod nazivom “Zejna”.

Foto: Promo/Fashion selection

Prepoznatljivi stil Mirsade Bulić Čalaković, koja inspiraciju nalazi u tradicionalnoj formi kaftana, viđen je i na ovoj reviji sa savremenim bajkovitim modelima vrhunske izrade, i ručno apliciranim motivima od čipke i veza.

Foto: Promo/Fashion selection

Na razigranoj reviji brenda MB Contur, koju je pratio nastup Višnje Petrović, prikazani su udobni, svakodnevni modeli, lako uklopivi u svako vreme i za svaku priliku.

Foto: Promo/Fashion selection

Danijela Božić je, pravo iz svog porodičnog modnog ateljea sa tradicijom od preko dve decenije, predstavila kolekciju ženstvenih, sofisticiranih i elegantnih haljina.

Foto: Promo/Fashion selection

Ovu reviju je u svom neposrednom i simpatičnom stilu zatvorila glumica Iva Štrljić.

Foto: Promo/Fashion selection

Drugi dan 34. Zepter Fashion Selectiona počeo je revijom brenda za celu porodicu Panter. Na reviji su prikazani svakodnevni, udobni modeli za decu i odrasle. Brend Panter prepoznatljiv je po dizajnu, kvalitetnim i prirodnim materijalima, koje je i publika na jučerašnjoj reviji imala prilike da vidi u punom sjaju.

Foto: Promo/Fashion selection

34. Zepter Fashion Selection zatvara se večeras revijama Dragane Gleđe, autorskih kolekcija Dach Swim i Miss Hoodie, revijom Irene Grahovac, i revijom Prvih 20 – velikom proslavom jubileja, 20 godina rada modne agencije Select.

BONUS VIDEO: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram