Melanijin oproštajni božićni autfit dugo će se pamtiti

Foto: Jacquelyn Martin / AFP / Profimedia

Melanija Tramp uskoro napušta Belu kuću, a svoje poslednje praznike kao prva dama SAD obeležila je još jednim autfitom koji će postati kultan.

Njen stil dugo se neće zaboraviti – tokom svoje „vladavine“ Melanija je nosila brojne autfite zbog kojih će nam nedostajati.

Pročitajte još:

Njene kombinacije stalno su izazivale mnogo pažnje, a bilo je tu i elegantnih i smelih, a dosta i kontroverznih modnih izbora.

Baš tako će se dugo govoriti i o božićnoj fotografiji odlazećeg predsednika Donalda Trampa i Melanije, koji su pozirali u zaista upečatljivom izdanju.

Naime, oboje su nosili smokinge, dok su stajali na dekorisanim stepenicama u Beloj kući. Melanija je pratila svog muža u jednostavnoj večernjoj elegancije, zasijaviši u svedenoj beloj košulji i njenim prepoznatljivim izborom obuće: otmenim salonkama.

Ovogodišnji portret je odmak od 2017. i 2018. godine, kada se par slikao u drugačijem okruženju, a Melanija je nosila haljine. Trampovi nisu objavili zvanični božićni portret 2019. godine.

*

 

Čak i ukrašavanje Bele kuće za Božić pratile su kotroverzne – pojavili su se snimci na kojima je Melanija negodovala što je kritikuju zbog velikog pridavanja pažnje dekoracijama, a ne nekim značajnijim temama.

Novoizabrani predsednik Džo Bajden bi trebalo da preuzme dužnost u januaru.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram