Melanija u crvenoj koži – savršen oproštajni autfit

Melanija Tramp
Foto: White House / Zuma Press / Profimedia

Melanija Tramp odbrojava poslednje dane u ulozi prve dame SAD - a njeni autfiti su i dalje bez premca.

Melanija će nam sigurno nedostajati u modnom smislu – njene odevne kombinacije uvek su bile elegantne, skladne, često provokativne i zagonetne…

Naravno, pomaže joj to što je jedna od najlepših prvih dama u istoriji SAD, ali Melanija bez sumnje ima odličan ukus kada je reč o odeći.

Izgledala je senzacionalno u crvenom kožnom kaputu britanskog dizajenera Alexander McQueen, dok je sa svojim suprugom učestvovala na mitingu u Džordžiji.

Foto: RS/MPI / Capital pictures / Profimedia

*

Foto_ / Polaris / Profimedia

Pročitajte još:

Njen kožni vatra crveni mantil je savršeno skrojen za Melanijinu figuru, a košta vrtoglavih 6.200 dolara. Ispod mantila, koji je prikazan na poslednjoj Alexandar McQueen reviji za sezonu jesen/zima u Parizu, Melanija je nosila jednostavnu, klasičnu crnu haljinu dugih rukava.

Pokazala je da je pravi majstor u zaokruživanju autfita odabravši salonke svog omiljenog dizajnera cipela, čuvenog Španca Manola Blahnika. Ove cipele u smelom zebra printu bile su odličan kontrast crvenoj koži. Koštaju 875 dolara.

Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Melanijin stilista Herv Pjere prethodno je otkrio da prva dama svoju odeću ne pozajmljuje od dizajnera i da svaki komad zapravo kupuje – čak i kada namerava da ga u javnosti nosi samo jednom.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram