Melanija napustila Belu kuću u velikom stilu

Foto: ALEX EDELMAN / AFP / Profimedia

Kucnuo je čas da Melanija Tramp napusti Belu kuću i to u doba kada je najmanje voljena od američke javnosti. Ali, kao i uvek, ona je to učinila sa puno stila.

„Prva dama mode“ titula je koju su mediji često vezivali uz ime Melanije Tramp. I zaista, brojni su besprekorni autfiti zbog kojih će nam Melanija nedostajati.

Pamtićemo je u crvenoj koži, pokazala nam je kako se nose mala crna i mala bela haljina, a njena kožna jakna govorila je deset jezika.

U velikom stilu napustila je i Belu kuću i poslednji put je očarala modnim izborom pre nego što će se povući van svakodnevnih svetala reflektora. Ovim autfitom istakla je svoju vitku figuru i ponovo dokazala dobar ukus zablistavši u crnom elegantnom kompletu.

Foto: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Melanija je bila obučena potpuno u crnu boju, nosila je Chanel jaknu, crne naočare za sunce i aligatorsku torbu Hermes Birkin koja vredi više od 50.000 američkih dolara. Njene crne rukavice i prepoznatljive salonke dopunile su moćan autift.

Foto: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Inače, tokom obavljanja dužnosti prve dame, Melanija je bez pardona trošila milione na svoj veoma skup garderober – ali je zato uvek izgledala besprekorno.

Pročitajte još:

Dugo će se raspravljati o njenim modnim izborima, koji su nekada bili nesrećni (čuvena zelena Zara jakna) a nekada zagonetni (belo odelo u Kongresu).

Svakako, barem u modnom smislu, Melanija je uvek znala šta hoće i kako to da iznese. To je pokazala i svojim poslednjim pojavljivanjem u Beloj kući, zadavši domaći zadatak svojim naslednicama.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram