Meduza rep je hit frizura leta – koju nosi i najlepša žena sveta

foto: Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia

Manekenke su proslavile ovaj konjski rep i više nikada nećemo vezivati onaj obični.

Kreću vrućine, a mi ne znamo šta ćemo sa kosom – sva sreća pojavila se nova frizura koju su „it“devojke već uveliko proslavile.

Sve je počelo sa Belom Hadid koja je uvek korak ispred kada su modni trendovi u pitanju.

Ona je još u februaru debitovala sa ovom frizurom koju su mediji prozvali Meduza konjski rep – i odmah je postala hit među ženama.

Možda nisu svi fanovi ovog načina vezivanja konjskog repa, ali devojke koje su ga isprobale su ga odmah iznele kao sledeću „bum“ frizuru.

Ubrzo nakon Bele i Kendal Džener je nosila ovaj trend, pozirajući u savršenoj psihodeličnoj mini haljini sa Meduza konjskim repom.

A kako legenda kaže, Meduza ubija svojim pogledom, pa nas je tako i Kendal skamenila u ovom vrućem autfitu.

Nakon uspeha ove frizure koju su započele ove dve zvezde, na društvenim mrežama, influeserka za influenserkom je počela da sledi njihov primer, a tutorijali za pletene konjske repove polako ali sigurno preuzimaju vođstvo na TikToku i Instagramu.

*

Kako biste dobile ovakvu frizuru potrebno je da počnete tako što ćete kosu vezati u rep. A da biste dobile najsavršeniji pleteni konjski rep, najbolje je da podelite kosu na dva dela, svaki deo zaližete unazad, a zatim ih spojite na temenu.

Razdvojite rep na dva ili više delova u zavisnosti od gustine kose i koliko pletenica želite, što su manji delovi to ćete imati više pletenica. Svaki deo koji ste odvojile ispletite u pletenicu i vežite gumicom na kraju.

@vsarahmaria First tutorial what y’all think?? #bellahadidhairstyle #hairtutorial #braidedponytail #twostrandbraid ♬ original sound - rennyxaudios

*

@georgina.gigii I’m sorry but I had to use this song #hairtok #braids #hairtutorial #greasyhairstyle #mode #ootd ♬ What your favourite curse word remix - Duke & Jones

Bonus video: Šiške poznatih lepotica


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram