Margo Robi pokazala kako se nosi sako i još jednom održala modnu lekciju

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najlepših žena u Holivudu, Margo Robi još jednom pokazala da je modna ikona.

Margo Robi se juče pojavila na ulicama Njujorku u mnogo ležernijem stajlingu od onoga koji je nosila na Met gali.

Zvezda filma „Barbie“ koji uskoro počinje da se prikazuje u bioskopima širom planete, odlučila se za moderan izgled koji je postigla tako što je ponela jedan od najvećih trendova poslednjih nekoliko sezona – predimenzionirani blejzer.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ako iole pratite modu, sigurno imate jedan od ovakvih komada u svom plakaru i nosite ga na najrazličitije načine – preko farmeriki i obične majice ili čak preko elegantne haljine i glomaznih čizama, a sada je Margo pokazala kako ona to radi i svi su potpuno oduševljeni.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pravilo je u određivanju proporcija odeće. Margo je odabrala crni sako u smoking stilu sa dvostrukim kopčanjem. Uspešno ga je uparila sa širokim farmerkama, a celokupni stajling je podigla i sa parom džombastih Prada oksford cipela.

Njena elegantna kožna torba sa interesantnom ručkom, takođe s potpisom modne kuće Prada, takođe je dodala malo damskog sjaja na ovu naizgled ležernu kombinaciju.

Da je sve preveliko, izgledu bi nedostajala struktura—ali dodavanjem glomazne cipele i moderne torbe, ceo stajling je nekako delovao moderno i novo. Ovakav stajling Margo je takođe mogla da ponese i na crvenom tepihu ili neki modni događaj, prenosi kurirstil.

***

Bonus video: Vuk i Dimitrije ocenjuju MAC autfite bez dlake na jeziku – ovo morate da čujete

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram