Manekenka s golim grudima na Gucci reviji je ćerka poznate pevačice

Foto:Gucci via Bestimage / Bestimage / Profimedia/Instagram/mistkyd

Ona nije običan model već neko ko nas inspiriše da prihvatimo svoje telo takvo kakvo jeste.

Misti Kid Hit je ćerka novinara Ešlija Hita i poznate pevačice alternativne rok grupe „Teksas“, Šarlin Spiteri. Pažnju javnosti je privukla nakon što je prošetala modnom pistom pokazujući svoje velike grudi, što se retko viđa u modnoj industiji.

Mladu manekenku iz Londona, rođenu 2002. godine, primetio je italijanski „Vog“, koji ju je prikazao 2020. godine u editorijalu koji je fotografisao Dejvid Sims.

Misti je prošetala modnom pistom izgledajući kao boginja. Nosila je prozirnu haljinu inspirisanu budoarom i providni ogrtač ukrašen dijamantima kao i čizme sa pertlama. Ispod nije imala ništa i prema njenim rečima, to je doživela kao oslobađajući trenutak u kome će svima pokazati da je naučila da prihvati sebe.

Odrasla je okružena umetnošću tako da joj prisustvovanje modnim revijama, koncertima i zabavama oduvek bilo uobičajeno. Odrastajući u takvoj sredini, brzo je shvatila da želi da bude model pa je već sa 14. godina prvi put prošetala za Miu Miu.

Stvari u modnoj industriji se polako menjaju, možemo videti sve više modela koji ne odgovaraju određenim kriterijumima na koje smo navikli. Sigurno je da će se devojke širom sveta osećati prijatnije zbog svojih velikih grudi nakon ovog poteza i da je ovo jedna velika promena ka većoj inkluzivnosti.

#related-news_1

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met gale

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram