Mama i ćerka izgledaju kao bliznakinje – pogodite ko je ko

Moda i lepota 13. maj 202009:12 > 11. maj 2021 12:12
Foto: Instagram/Sjeuro

Li Su Džin je stomatološkinja iz Južne Koreje, ima 51 godinu i više od 100 hiljada pratilaca na Instagramu - zahvaljujući svom mladalačkom izgledu.

Fotografije ove mame prvo su postale viralne na azijskim društvenim mrežama, a onda su počeli da ih prenose i svetski mediji. Zbog izgleda su je čak prozvali „boginjom večne mladosti“.

Li Su Džin se pre nekoliko godina pojavila u korejskom TV programu Same Bed, Different Dreams, gde je otkrila da je profile na društvenim mrežama napravila jer joj je nedostajalo interakcije s ljudima, s obzirom na to da je njena kćerka prestala da razgovara s njom nakon srednje škole.

Još o lepoti:

Posle prvog naleta popularnosti Li Su Džin je u narednim godinama sve ažurnije počela da se bavi društvenim mrežama i da skuplja fanove. U međuvremenu ju je čak i otuđena ćerka kritikovala da je postala „zavisnica od selfija“. Ipak, njihov odnos se popravio i od kako su se pomirile, počele su da poziraju zajedno. I tek tad je počeo pravi šou jer Li, koju u komentarima često šaljivo nazivaju vampiricom, izgleda kao da je svojoj ćerki sestra bliznakinja. Priznale su i da im se često dešava da ih u javnosti pomešaju.

Upitana za tajnu svog izgleda, Li odgovara kratko – uravnotežen životni stil, nega kože i – optimizam. Kune se da nikad nije bila na estetskim operacijama, a lokalni mediji, bar za sad, nisu uspeli da je raskrinkaju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram