Mali trikovi sede manekenke za savršen ten i u šezdesetim

Moda i lepota 14. nov 202015:13 > 11. maj 2021 12:10
seda manekenka
Foto: Mediadrumworld.com/Wouter Kingma / Media Drum World / Profimedia

Karolina Labušer (54), manekenka poznata po svojoj bujnoj sedoj kosi, otkrila je kako neguje kožu lica - u nekoliko jednostavnih saveta.

Karolina Labušer neguje prirodan izgled, a kao što pušta svoju sedu kosu prkoseći šablonima modne industrije, jednostavne nege drži se i kad je reč o koži lica i ima nekoliko korisnih saveta.

„Nemojte previše da se sunčate, krema sa zaštitnim faktorom je obavezna. Druga stvar je izbegavanje prčkanja po licu, ne dirajte bubuljice“, savetuje slavna 54-godišnja manekenka.

Nadalje, predlaže kremu koja hidrira – i za dan i za noć. Kako ističe, vaša koža će biti srećna kad joj priuštite dovoljno vlage.

Takođe smatra da ne treba preterivati s pilinzima, jer i to može da uzrokuje prerano starenje lica, a savetuje i dane bez šminke.

Pročitajte još:

„Ne nosim šminku svaki dan. To je navika, kad nosiš svaki dan, teško ti je bez nje. Zato treba ubaciti u nedelju i dan, dva bez šminke, kako bi lice disalo“ – pojašnjava Karolina za Yahoo.

Na kraju…

„Nega kože iznad pedesetih ne može da bude potpuna bez retinola“, smatra Karolina. Ona koristi retinol koji joj je dermatolog preporučio, ali danas svaka drogerija drži kreme i serume s tim anti-age sastojkom.


*

*

*

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram