Majka i ćerka pozirale u istom kupaćem – kojoj bolje stoji?

Moda i lepota 24. jun 202011:44 > 11. maj 2021 12:11
seda manekenka
Foto: Mediadrumworld.com/Caroline Labo / Media Drum World / Profimedia

Kako deluju iste gaćice i brushalter na devojci od 23 godine i na ženi od 55 – baš to su na jednom snimanju nedavno pokazale model Karolina Labušer i njena ćerka Amelija. A iza ove nesvakidašnje fotografije krije se još neobičnija priča mame Karoline.

Nema sumnje da obe deluju zanosno na ovoj fotki, ali mnogi su na internetu prokomentarisali da ćerka ipak ostaje u maminoj senci. Šta vi kažete?

seda manekenka
Foto: Mediadrumworld.com/Steffie Neve / Media Drum World / Profimedia

Naime, Karolina je, osim po modelingu, poznata i po tome što tvrdi da nikada u životu nije doručkovala, i to kako bi ostala mlada, a kaže i da starenje nije nužnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Labouchere (@carolinelabouchere) on


Karolinu je u rodnom Londonu još kao malu otac ostavio, pa godinama potom nikako nije imala poverenja u muškarce. Patila je kasnije od depresije, imala problema sa samopouzdanjem i plašila se starenja.

Pročitajte još:

Nije se opterećivala karijerom, već je maštala da što više putuje. Kad je imala šest godina njena majka se udala za lorda, pa je Karolina tokom odrastanja više pažnje posvećivala manirima nego učenju. Sa 16 godina je napustila školu. Menjala je poslove, konobarsiala, radila manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caroline Labouchere (@carolinelabouchere) on


Udala se u međuvremenu za vojno lice i muža zbog prirode posla pratila svuda po svetu. Mada su promenili 20 kuća, stigla je da rodi dvoje dece – Ameliju i Maksimilijana. Tek je s godinama našla pravu profesiju za sebe i okrenula se modelingu, pa je postala „sedi ambasador“.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram