Mama pevačice Šer ima 94 godine i izgleda neverovatno

Moda i lepota 18. jun 202015:14 > 11. maj 2021 12:11
Šer i njena mama
Šer u mladosti sa mamom i tada ćerkom Čestiti, koja je kasnije promenila pol; Foto: Profimedia.rs

Za Džordžiju Holt, majku legendarne Šer, osnovano sumnjamo da je vampir. Ili bar da je popila vodu sa izvora večne mladosti. Ili je neka druga mađija u pitanju jer prosto je neverovatno kako žena izgleda.

Mama muzičke ikone Šer je takođe pevačica i glumica. Džordža Holt je do 94. godine ostala vrlo aktivna, a pre šest godina se pojavila u žiriju rijalitija „RuPaul’s Drag Race“. Baš kao i ćerka, ona je superzvezda, a u 94. izgleda nestvarno. Uz sve to puna je života, a Šer na društvenim mrežama često deli fotografije sa mamom.

Jedna od onih koje su nenadmašive je slika na kojoj gospođa mama nosi mačkasta naočare i majicu na kojoj su sličice Stiva Džobsa, Majkla Zakerberga, Bila Gejtsa i njena,  a pored piše: „Bitch, please, I made Cher“ (Kučko molim te, ja sam napravila Šer).

Šer ni ne treba mjuzikl na Brodveju koji veliča njeno postojanje i talente kad ima mamu koja nosi ovakav komad! Svima u životu treba jedna Džordža.

Pročitajte još:

Inače, u Holivudu ona važi za jedinu ženu koja je nadmašila Liz Tejlor – rodila je dvoje dece i sedam puta se udavala.

Džordža Holt je 1950. počela glumačku karijeru, snimila niz filmova, a onda se 2013. okrenula muzici objavivši album „Honky Tonk Woman“. Šer i drugu ćerku, glumicu Džordžin Lepjer, dobila je u prvom braku sa Džonom Sarkisijanom.

„Moja mama je kao Roki, nikad ne odustaje“, rekla je svojevremeno Šer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram