Maja je skinula šminku i pokazala svoje pravo lice

Foto: Instagram/its_just_acne

I one imaju akne. I one imaju ožiljke.

Svi dobro znamo da je skoro sve na Instagramu lažno, preko garderobe koja svima odlično stoji, do savršenih obrva i netaknutog lica. Koliko god to dobro znali, ne možemo, a da ne krenemo da postavljamo sebi nerealne standarde lepote koje ne možemo da ispunimo, pa zbog toga to postaje jedan od najčešćih izvora naše frustracije.

Jedna devojka i influenserka se godinama mučila sa negativnom slikom o sebi prouzrokovanom isfotošopiranim fotografijama sa Instagrama, a onda je rešila da pomogne svima i skine šminku, filtere i pokaže kako izgleda njena prava koža.

Maja se bori sa aknama ceo svoj život i zbog toga je često svoje lice prikrivala jer ga je smatrala nedovoljno lepim.

Međutim pošto je prevazišla ovu muku, rešila je da pomogne i drugim devojkama koje se suočavaju sa istim problemom i ohrabri ih da prihvate svoje telo, svoje prirodno lice i da nauče da se vole i sa svojim nesavršenostima.

Njen Instagram profil je tako postao bezbedno utočište za sve one koji se bore sa problemom akni, i na njenim fotografijama možemo videti neverovatan odziv raznik devojaka iz različitih zemalja širom sveta.

Ovaj Majin poduhvat je čak ohrabrio i mnoge druge da krenu njenim stopama i podele sa svetom kako zaista izgledaju kada skinu šminku i pomognu i sebi i drugima u rušenju predrasuda vezanih za kožu sa aknama.

U svojim Instagram postovima sa velikom pažnjom i ljubavlju hrabri devojke da prihvatne sebe i da promene sliku koju su do sad o sebi gajile. Vreme je za body positivity jer je odavno svima jasno da smo okruženi nemogućim standardima lepote koje čak i poznate ličnosti teško mogu da isprate.

***

Bonus video: Kako da nanesete bronzer, a kako rumenilo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram