Ludački dobre čizme Aleksandre Jeftanović koje bismo nosile svih 365 dana

Aleksandra Jeftanović Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Voditeljka Aleksandra Jeftanović je jedna od najbolje obučenih žena iz javnog života. U većini njenih kombinacija, bez obzira na godišnje doba, u prvom planu su fenomenalne čizme.

Aleksandru Jeftanović najviše pamtimo kao voditeljku emisije „City“. Vodila je i jedan rijaliti i bila u braku s odbojkašem Ognjenom Kajganićem od kog se razvela. Danas ima dvoje dece i u braku je sa advokatom Aleksandrom Švrakom.

„Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam ‘full time’ mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga“, rekla je jednom prilikom Aleksandra.

Njen Instagram je riznica modnih bisera, a sudeći po jednoj Aleksandrinoj objavi mnoge njene pratioce svakodnevno zanima koje stvari ima na sebi.

„Često pitate za stvari koje nosim. Po mom mišljenju stil se ne kupuje“, napisala je.

Ono što je izdvaja od drugih poznatih Srpkinja s dobrim stilom su čizme koje nosi i u proleće i zimi. Ne može se reći koji je model koji najviše voli, jer su čizme koje nosi sve različite – od kaubojki preko kroko i šljokičastih, lakovanih sa tankom stileto štiklom i onih u neonskim nijansama. Naš favorit su neon ljubičaste kaubojke za koje je Aleksandra otkrila da se radi o španskom brendu Toral.

U drugoj kombinaciji uklopila je letnju haljinu uz bež kaubojke od antilopa.

Za početeka proleća izabrala je visoke sive pantalone sa džepovima, belu majicu i braon čizme sa visokom štiklom.

Lakovane Zara čizme su toliko atraktivne da su najbolje uz jednostavnu crnu mini haljinu i crni sako.

Za nešto elegantnije izdanje Aleksandra miksuje kožu, saten i crne kroko čizme. Svedenost, s obzirom na upadljive materijale, je postigla crno-belom kombinacijom.

I na kraju evo još nekoliko modela koji su nas oduševili.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram