Ljudi u crnom koji su sve, samo nisu dosadni: Pogledajte zašto je revija brenda Courreges privukla svu pažnju u Parizu

Nedelja mode u Parizu Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia; Denis Guignebourg / Bestimage / Profimedia

Crne kombinacije jesu sigurne i asociraju na odsustvo modnog rizika, ali postoji nešto što dobro obučene ljude u crnom razlikuje od onih koji igraju na kartu proverenog.

Nije slučajno što su skoro svi gosti revije Courreges na Nedelji mode u Parizu nosili crne autfite. Dizajner tog brenda, Nicholas di Felice je majstor svog zanata.

„Hteo sam da se bavim intimnošću. Nečim senzualnim i osetljivim. Pokušao sam da se povežem s emocijom na neki način“, rekao je.

I baš ta intimnost razlikuje crne autfite njegovih poznatih fanova od pokušaja bilo koga od nas da izgledamo dobro u crnom od glave do pete. Njegova garderoba je sve samo ne dosadna.

Pogledajte glumicu Lisu Rinu. Jednostavno, gotovo skulpturalno, ali savršeno skrojeno, sa odličnim proporcijama gornjeg i donjeg dela.

Lisa Rinna
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na šta vas podseća top Emili Ratajkovski? Nas na povez za ruku, ali činjenica da je od kože i da se nosi na golo, bez brusa – celoj kombinaciji daje intimniji izgled. I obavezno obratite pažnju na njenu suknju s prednjim džepom i kopčanjem na strani.

Emili
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Tina Kunaki je primer kako da izbegnete jako dubok dekolte, a da i dalje izgledate glamurozno i fenomenalno.

Tina
Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/ / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crne pantalone s prorezima? Može! Ovaj put gola koža se vidi u predelu butina, ali i u gornjem delu jer gole grudi su imperativ.

Courreges
Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Ako pogledate Kjaru Mastrojani i njeno perfektno crno odelo, primetićete i na njemu mali obrt – džep koji nije smešten ne sa strane, već napred gde je i kopčanje s dugmićima. Plus, ruka ne ide u rukav, on slobodno pada pored tela.

Kjara
Foto: Lucia Sabatelli/Action Press/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi ti mali, a značajni detalji zapravo crne kombinacije čine efektnim.

Pogledajte i kako je to izgledalo na Courreges reviji.

View this post on Instagram

A post shared by courreges (@courreges)

Ovaj brend u Srbiji nije popularan, ali ako ste jedna od žena koje zamišljaju garderober rasterećen svih viškova, u kom će biti nekoliko kvalitetnih stvari koje su opcija „uvek imam šta da obučem“ – ovo je baš to.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram