Lima sa šminkom, Lima bez šminke

Adriana Lima
Foto: Instagram / Planet / Profimedia, Chopard via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Adriana Lima, brazilski top-model i glumica, uvek bude u centru pažnje kad se sva skockana pojavi na nekom crvenom tepihu. Međutim, i njene fotografije na kojima je sva znojava i bez šminke pokazuju da je s razlogom u vrhu sveta mode.

Lima rado na društvenim mrežama deli snimke na kojima nema ni trunke šminke, a neretko se fotka skroz znojava i zajapurena u teretani.

adriana ima bez šminke
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I ljudi je zato i vole, pa na Instagramu ima preko 13 miliona pratilaca.

adriana lima bez šminke
Foto: Christopher Smith/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

I kad god Lima objavi takvu sliku, podsetimo se šta ipak čini šminka, tj. koliko menja naš lik. Čak i jedna od najlepših žena sveta sa mejkapom i frizurom izgleda skoro neprepoznatljivo.

adriana lima bez šminke
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, jasno je da prirodna lepota, kao što je Limina, nikad ne gubi sjaj, samo se drugačije ističe u odnosu na to da li je naglašena mejkapom ili ne.

adriana lima bez šminke
Foto: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Bivšu suprugu Marka Jarića u tom opuštenom izdanju možda ne bismo odmah zamislili na cvenom tepihu, ali ona nam pokazuje koliko je važno negovati se.

Lima i bez šminke i sa šminkom izgleda odlično, i ko bi rekao da je rodila dvoje dece i nedavno je napunila – 40 godina.

adriana lima bez šminke
Foto: EH1 / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Lima je sa piste zvanično sišla poslednji put pre tri godine na reviji Viktorija Sikreta. Ipak, i posle toga Adriana je nastavila da snima kampanje za luksuzne brendove, mada mnogo ređe nego ranije.

adriana lima bez šminke
Foto: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Zanimljivo je da je Lima u svet mode ušla još kao devojčurak od 13 godina kada su je skauti snimili u jednom šoping centru dok je bila u kupovini.

Prvi veliki uspeh doživela je nešto kasnije, sa 15 godina.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram