Lepa nemačka princeza je nova modna muza Instagrama

Nemačka princeza
Foto: Schultz-Coulon / Wenn / Profimedia

Još jedna pripadnica evropskog plemstva je postala miljenica svih obožavalaca mode, a njen Instagram iz dana u dan prati sve više ljudi iz celog sveta. Upoznajte nemačku princezu Kleopatru od Oettingen-Spielberga.

Ona ima 33 godine i nadimak joj je Kleo. Trenutno je zatrpana poslovnim ponudama. Lepa princeza je po rođenju baronesa, a udajom za bavarskog princa Franca Albrehta od Oettingen-Spielberga, potomka ugledne bavarske kraljevske loze, koja je izgubila presto u 18. veku je postala princeza.

Ima dvoje male dece, ćerku i sina, ali uspeva da održi i vrlo uspešnu modnu karijeru.

Modom je počela da se bavi pošto se oprobala u glumi, što ne čudi s obzirom na to da joj je otac baron Louis von Adelsheim von Ernest, čuveni švajcarski režiser.

Posle školovanja u najboljim školama u Čileu (odakle joj je majka) i Nemačkoj, studirala je novinarstvo u Parizu i filmsku umetnost u Barseloni. Onda je snimila nekoliko kratkih filmova i radila je na televiziji.

Kada su njenu lepotu i stil primetili skauti iz modnih agencija, potpisala je ugovor sa agencijom Louisa Models.

Kleopatra se 2016. udala za princa Franca, a na venčanju su između ostalog bili princ Hari, Pjer Kaziragi, Beatriće Boromeo…

Kako je otkrila u intervjuu za nemački Vogue, važni su joj trenuci koje uspe da ukrade samo za sebe.

„Vrlo su mi važne duge šetnje šumom sa psima kako bih razbistrila glavu. Joga i plivanje su deo moje rutine i zaista uživam u opuštanju u kadi dok su deca u krevetu. Uživam da pravim domaće maske za lice i tretmane kose od namirnica kao što su zob i jogurt“ rekla je lepa Kleo.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram