Kupaći kostimi u kojima ćeš biti kraljica plaže

foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U ovim modelima kupaćih kostima nikako nećete ostati neprimećene.

Bliži se leto i tropske vrline nam se već sad u maju uvlače pod kožu.

Vreme je za bose noge, kratke suknje i njihovo veličanstvo kupaće kostime.

Ako ne idete na odmor, ništa se ne brinite, možete ovo leto provesti i na reci. Sava i Dunav su ovek odlična ideja za letnju žegu i predah od radnog dana, a mi smo izabrale za vas neke od aktuelnih ponuda kupaćih kostima koje možete naći po radnjama u Srbiji.

Izbora kao i uvek ima previše i dobro smo se namučile da suzimo izbor i odaberemo one najinteresantnije i najlepše modele.

Ove godine je sve u znaku jarkih boja, asimetričnih krojeva i proreza, pa nije ni čudo da se ta sveopšta modna pomama prenela i na aksesoare za plažu.

Iz Zarine ponude smo odabrale ovaj tamno zeleni jednodelni kupaći kostim sa bočnim prorezima i V izrezom za koji smo sigurne da dobro stoji svakom obliku tela. Cena ovog smaragdnog kupaćeg je 3.590 dinara.

Foto: Zara/promo

Drugi kupaći koji nam je zapao za oko u Zari je ovaj jarko pink nijanse sa efektnom glomaznom ružom kao ukrasom na gornjem delu.

Donji deo kupaćeg kostima je visokog struka pa tako odlično prekriva stomačić i daje vizuelni utisak vitke linije, a cena mu je 1.990 dinara za donji deo i 2.590 za gornji.

Foto: Zara/promo

Mali crni kupaći spada u istu kategoriju kao mala crna haljina- prosto morate da ga imate u svom ormanu. Tako smo iz HM-a odabrali ovaj dvodelni kupaći kostim sa bando bikini topom sa naborima i prorezom na sredini grudi, a uz njega odlično idu jednostavne brazilske gaćice kao donji deo. Cena gornjeg dela je 1.499, dok donji deo možete kupiti po ceni od 799 dinara

Foto: HM/promo

Drugi model kupaćeg koji nam je takođe zapao za oko jeste dvodelni model kupaćeg pastelne nijanse tirkizne boje i rebraste teksture materijala. Gornji deo je bando kroja bez bretela i ima cenu od 1.299 dinara, a donji deo je jednostavan bikini donji deo i košta 799 dinara.

Foto: HM/promo

Zajedno sa jarkim bojama u ovogodišnje trend modele su na velika vrata ušli i neobični materijali koji podsećaju na industrijske. Cipele od pleksiglasa i plastike, plastične torbe, suknje i pantalone od lateksa, a u ponudama kupaćih kostima izdvojio se ovaj limeta zeleni metelik kupaći kostim iz Manga.

Gornji deo košta 2.490 dinara, dok je donji nešto jeftiniji i ima cenu od 1.990 dinara.

Foto: Mango/promo

Iz Manga nam se takođe dopao i ovaj dvodelni kupaći kostim sa tvrdim korpama i neobičnim vezivanjem gornjeg dela i jednostavnim bikini donjim delom na vezivanje. Cena gornjeg dela je 2.490 dinara, dok bi vas samo donji deo košta 1.990 dinara.

Foto: Mango/promo

Iz ponude Bershke nam se najviše dopao ovaj neobični bikini u dve nijanse, pastelna roza i plava se prelivaju na kupaćem kostimu, a trake kojima se vezuje su pune perlica, tako da ne sumnjamo da ćete u njemu biti primećene. Cena gornjeg dela je 1.590 dinara, dok donji deo bikinija košta 1.990 dinara.

Foto: Bershka/promo

Kao što smo već primetili, pored neona sezona je i pastela, pa smo tako iz Bershke izdvojile za vas i ovaj pastelno zeleni kupaći kostim za nežnim zebrastim motivom. Gornji deo je sa korpama i košta 1.990 dinara, dok je donji deo brazilskog modela sa cenom 1.590 dinara.

Foto: Bershka/promo

Bonati ima ponudu koja neodoljivo podseća na 50. godine prošlog veka. Bikini sa tačkicama je ove godine u njihovoj kolekciji doživeo pravi procvat, pa smo tako izdvoji dva vrlo slična modela.

Crni kupaći kostim sa belim tufnama ima cenu od 1.561 dinar. Donji deo je dubokog struka, a gornji deo dolazi sa velikim romantičnim volanima.

Foto: Bonati/promo

Drugi, vrlo sličan kupaći kostim iz Bonatija je maslinasto zelene boje i ima nešto sitnije tačkice od ovog prethodnog. Ima jedan manji karner na gornjem delu i dva karnerića na kukovima na donjem delu. Sunđeri se po potrebi mogu vaditi, vezuje se na leđima, a vezica oko vrata može da se skida. Cena mu je 2.160 dinara

Foto: Bonati/promo

Ponuda Liske nas je takođe asocirala na neka prošla vremena, pa smo tako izabrale ovaj neodoljivi model kupaćeg kostima kog imate u dve boje. Možete ga naći u tamno plavoj i jarko crvenoj nijansi. Gornji deo je grudnjak sa penastim korpicama bez žice bando kroja, ima jedan asimetričan karner po sredini grudnjaka i cena mu je 4.390 dinara, donji deo je dubokog  struka i takođe ima karneriće, samo se oni nalaze kod nogu i košta 2.590 dinara.

Foto: Lisca/promo

Balkonet model bikinija nam se najviše dopao iz ponude Pull&Bear-a, dolazi u više nijansa, a mi smo odabrali ovu purpurnu. Ima rebrastu teksturu, a podrška na grudima je od žica, ali bez mekanih uložaka. Cena gornjeg dela je 1.590 dinara, dok donji deo bikinija košta 1.290 dinara.

Foto: Pull&Bear/promo

Iz Pull&Bear-a nam se još dopao i ovaj jednodelni kari žuti kupaći kostim koji ima asimetrične proreze na sredini. Vezivanje kupaćeg kostima je oko vrata, a takođe ima i krupne proreze na leđima. Cena mu je 2.590 dinara.

Foto: Pull&Bear/promo

Bonus video: Zdravo sunčanje


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram