Kozmetičarka sestara Hadid: Tri ključa za savršenu kožu

Moda i lepota 01. feb 202109:21 > 11. maj 2021 12:10
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Bez obzira na to da li ste čuli za poznatu izraelsku kozmetičarku Mimi Luzon ili niste, velika je šansa da ste to kako radi već videli na licima nekih poznatih žena.

Mimi je zadužena da koža Điđi i Bele Hadid, Kaje Gerber, Irine Šaji i Sare Sampajo ostane besprekorna uprkos snimanjima na kojima nose gomilu šminke.

Mimi
Mimi Luzon; Foto: Eugene Gologursky / Getty images / Profimedia

Ona je takođe mozak ozloglašene maske za lice od 24-karatnog zlata koju često stavlja svojim poznatim klijentkinjama.

Pročitajte još:

„Verujem u korišćenje tri ‘dijamanta’, odnosno kvalitetan tretman rukama, kvalitetne proizvode za negu i dobre aparate. Kad sam počinjala karijeru, prije 30 godina, smatrala sam da su aparati najvažniji, ali danas verujem u kombinaciju sva tri elementa“, rekla je Mimi Luzon.

Ova kozmetičarka smatra maske ultimativnim bjuti tretmanom, a pritom ističe onu sa zlatom, piše Vogue.

„Ljudi se često plaše da koriste maske ili kažu da nemaju vremena. Pre nekoliko godina sam bila na velikoj konferenciji i saznala sam da Japanci koriste maske svaki dan. Ja koristim različite maske svakodnevno. Možete da kupite različite vrtse i igrajte se s njima. Možete da probate jednu pet minuta i vidite rezultat, posebno ako je koncentrovana, a sa dosta maski možete i da prespavate“, kaže Luzon.

 

Smatra da je dobro koristiti sve vrste proizvoda i tretmana rukama, kojima ćemo odložiti eventualne plastične operacije ili injekcije.

U kućnoj varijanti ističe prednost tretmana s kiselinama koje deluju kao hemijski piling.

Jedan od dobrih kućnih trikova je i hlađenje kašikom – stavite je na trenutak na kapke, pošto ste je izvadili iz frižidera, kako biste smanjili otečenost.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram