Košulja koja lako menja klasičnu belu i ide uz sve

Foto: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gotovo svaka žena ima u svom ormaru klasičnu belu košulju koja ide uz sve. To je uniseks komad koji ima hiljadu lica - ali postoji i alternativa, u vidu jednako zahvalne boje košulje koja je idealna za kombinovanje.

Možda vam je bela košulja dosadila, možda u njoj prizivate fleke, a možda ste u potrazi za sličnim komadom koji možete nositi i sada, ali i na proleće.

Sudeći po modnim influenserkama i street style zvezdama, praktičan komad koji se lako stilizuje a izgleda efektno je plava košulja. Izgleda kao da je pozajmljena iz muškog ormara, a osim nonšalantnog izgleda, odlična je i za poslovne prilike.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U pitanju je modni klasik bez premca, a sigurno se nećete pokajati ako je kupite ove sezone. Ako je predimenzionirana još bolje – jer ćete moći da je nosite na mnogo načina i da je uklopite u brojne prolećne i letnje stajlinge, piše Tportal.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pročitajte još:

Idealna je za dane kad ne znate šta da obučete, a laska i figuri, jer ćete sa ovom košuljom lako prekriti eventualne nedostatke.

U njoj nikad nećete izgledati kao da ste se previše potrudili oko autfita, a svakom će dati svežinu minimalističkog stila.

Takođe nema previše mozganja oko slaganja boja, jer je u pitanju neutralna plava koja će dobro izgledati uz većinu ostalih tonova.

Foto: Balawa Pics / Balawa Pics / Profimedia

Reč je o sofisticiranom komadu koji je funkcionalan pre svega. Sjajno se slaže s farmerkama, ali i elegantnijim pantalonama, nosite je i u kombinaciji s odelom i patikama, a preppy chic look postićićete ako je nosite ispod jakne ili blejzera.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram