Kombinezon Emine Jahović je modna pobeda dana

Moda i lepota 07. okt 202017:19 > 17:22
Foto:YAEMINA BEAUTY

Emina Jahović, osnivač i kreativni direktor YAEMINA BEAUTY, predstavila je u Beogradu novi brend lepote, a na premijeri se pojavila u modnom izdanju šik elegancije koju godinama nosi kao niko drugi.

U puder roze kombinezonu i efektnim srebrnim sandalama s kaiščićima, Emina je od nakita nosila samo glomazne minđuše koje su odlično istakle njen mejkap.

Foto:YAEMINA BEAUTY

Pevačica je ovom prilikom predstavila upravo svoju kolekciju 55 proizvoda za šminkanje u 16 ​​kategorija, koji su najvećim delom proizvedeni u Italiji. Posle više od pet godina napornog rada u saradnji sa timom  stručnjaka za lepotu u kozmetičkoj industriji, realizovana je nova poslovna ideja sa ciljem da svim ženama ponudi praktičnu „Needed“ mejkap kolekciju, kao i originalnu liniju parfema „Endorfin“ po pristupačnim cenama.

Pročitaj i:

„Zajedno sa stručnjacima iz Italije, Nemačke, Turske i Srbije razvili smo YAEMINA BEAUTY proizvode. Birali smo najkvalitetnije sastojke, vodili računa da svaki proizvod bude postojan, lagan, da se ženama dopada kada ga nanesu na lice i da, koristeći minimalne količine, dobiju odličan rezultat. Meni je svaki proizvod važan, i zato sam kreirala sve one koje i sama koristim. Želela sam da inspirišem žene koje su u različitim periodima života i zato imamo na primer kolekcije za venčanje, za izlaske, za dnevne varijante, zatim za brinete, za devojke svetlije puti. Sa puno posvećenosti sam birala imena koja su inspirativna i simbolična u odnosu na boju proizvoda i efekat koji se sa njim postiže. Uverena sam da će svaka žena moći da ih poveže sa svojim osećanjima“, izjavila je Emina Jahović i dodala da je ponosna što najveći deo njenog tima čine samostalne i jake žene.

Foto:YAEMINA BEAUTY

„Za mene ovo nije biznis, nego jedna preduzetnička inicijativa pokrenuta sa namerom da ohrabrimo i druge žene da izađu iz zone komfora i učine nešto za šta nisu imale hrabrosti, ali jesu želju i strast“, istakla je Jahović. i objasnila kako kao poslovna žena i muzička zvezda doživljava samopouzdanje

„Bez njega nema istinske lepote. Verujte u sebe, volite sebe i negujte se. Budite zvezda na svojoj pozornici života u svakom trenutku jer zaslužujete samo aplauze. Verujem da je svaka žena lepa i jedinstvena i zato je važno da uvek podržimo jedna drugu“, poručila je Emina na promociji.

Foto:YAEMINA BEAUTY

Inače, pored mejkap kolekcije „Needed“, liniju parfema „Endorfin“ čine četiri različite mirisne note koje su kreirane sa ciljem da podignu nivo raspoloženja i energije. Celokupnu kolekciju brenda čine maskara, ajlajner, olovka za oči i obrve, palete senki za oči, karmini i sjajevi za usne, olovke za usta, tečni i puderi u prahu, tečni korektori, rumenila, tečni hajlajteri i drugi proizvodi, kao i četiri “Endorfin” parfema.

Zanimljivo je da je gotovo 90 odsto njenih proizvoda iz nove kolekcije veganskog porekla.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram