Ko je Nikolina Vrekić, prelepa Srpkinja koja je nosila Dior i Chanel reviju u Parizu

Foto:Agence / Bestimage / Profimedia/x / Avalon / Profimedia/Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Na Nedelji Visoke mode u Parizu jedna Srpkinja osvojila je modne piste. U pitanju je 19- godišnja manekenka Nikolina Vrekić koja je nosila najpre reviju Diora, a zatim i Chanel.

Nikolina Vekić kojoj je nadimak Nikki već prvog dana jednog od najznačajnijih događaja modne industrije prošetala je u kreacijama prestižne francuske luksuzne modne kuće Dior, a onda je osvojila piste i u modelima još jednog luksuznog brenda – Chanela.

„Odmalena sam sanjala da budem Chanel baby girl“, rekla je ponosno Nikolina za Elle nakon revije.

Mlada srpska manekenka živi svoj san i ovim uspehom, sa samo 19 godina, postala je jedna od najuspešnijih mladih manekenki iz Srbije.

Ko je Nikolina Vrekić?

Pixelformula / Sipa Press / Profimedia
Agence / Bestimage / Profimedia
SplashNews.com / Splash / Profimedia
x / Avalon / Profimedia

U svet manekenstva ušla je sa 15 godina.

Ugovor je potpisala sa J’s Management agencijom, a debi na svetskim pistama je imala u septembru, ni manje ni više nego na reviji Prada Exclusive proleće/leto 2024. u Milanu.

Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Ona je ovaj veliki uspeh posvetila svojim agentima koji su verovali u nju od samog početka i nije odustala od misije da njen debi bude za jednu od najpoznatijih modnih kuća iako je to u svetu modelinga veliki rizik. Ali, rizik se ponekad i isplati.

Nikolina je tada otkrila da je momenat kada je prvi put kročila na pistu bio trenutak koji je na nju ostavio najjači utisak.

„Ta jeza koja je prošla kroz moje telo u trenutku kada sam se susrela s realnošću da počinjem da živim svoje snove je nešto neprocenjivo i nešto što svako mora da oseti za sebe. Ovu reviju smatram svojim jakim startom i donela mi je dodatnu sigurnost u moj potencijal, na čemu sam veoma zahvalna“, izjavila je za Elle.

Nakon toga, radila je i za „Valentino“, Schiaparelli, Chloe, kao i za slavnu britansku modnu dizajnerku Viktoriju Bekam.

Nikolina je bila dobitnica nagrade Elle Style Awards 2023. nagrade za modela godine.

Pojavila se i u spotu Sare Jo za pesmu „Tako hodam“ 2023. godine.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram