Ko je misteriozni Aleksa koji se nalazi na listi najseksi Srba na svetu

maneken aleksa gavrilović
Foto: Printscreen/Instagram/@_aleksagavrilovic_

Zovu ga Apolonom.

Aleksa Gavrilović je Novosađanin koji je na našim prostorima prilična misterija, a u svetu je pravi bum. Njega strani mediji godinama unazad svrstavaju u najseksi Srbe na planeti i najzgodnije manekene i zovu ga Apolonom.

Zanimljivo je da je Aleksa (30) zapravo diplomirani pravnik i ujedno nosilac titule Mister Universal Ambassador 2016.

U jednom intervjuu govorio je o predrasudama o manekenima u Srbiji.

„Najveća zabluda o muškom modnom svetu kod nas je da su svi muški modeli gej ili isfeminizirani i baš iz tog razloga se razmišljaju da li da se uopšte bave modelingom da ih ne bi na taj način gledali.“

Aleksa je pored svoje matične agencije u Srbiji radio za mnoge svetske, od Londona, Barselone, preko Pariza, Milana do Kopenhagena. Posebno pamti revije brenda D&G.

„Organizacija je, naravno, na visokom nivou, ali moram priznati da u odnosu na domaće revije ovde konstantno paze na vašu frizuru, šminku i naravno na odeću koju nosite. Pažnja koja se posvećuje modelima za D&G je za divljenje.“

Interesantno je da se Aleksa pre nekoliko godina pojavio u sportu za pesmu Zvuk tišine pevačice Aleksandre Prijović. On je tu zanosno ljubio manekenku Biljanu Bibi Borić, za koju se šuškalo dugo da mu je devojka.

A kakav je Aleksa van piste? Voli da trenira i prati basket i voli da – crta.

BONUS VIDEO: Predstavljeni novi modeli modne kuće Gotije na Nedelji mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram