Ko je prelepa Sandra s kojom se druže srpske influenserke, pevačice i manekenke

Foto: Instagram/mladenovicsandraaa

Mlada dizajnerka koju morate da dodate na Instagramu.

U poslednje vreme Instagram feed preplavile su mi fotografije Sandre Mladenović, čiji se profil ističe po ‘hypebeast’ estetici. Svideo mi se stil koji sam videla kod nje, pa sam morala da istražim ko je ova plavuša s kojom se druže vodeći srpski influenseri.

Sandra je mlada dizajnerka koja ima svoj brend, ali je i uspešna influenserka koju prati preko 50.000 ljudi na Instagramu.

Setila sam se da mi je poznata i sa profila drugih poznatih Srpkinja iz modnog sveta. Krenimo redom.

Sandra savršeno koketira između urbane i provokativne estetike, a njene fotke služe kao dobra inspiracija mnogim devojkama.

Ona spada u novi talas influensera, svoju publiku skuplja organski i ne voli da pravi stilske kompromise. Po njenim fotkama vidimo da hrabro kombinuje provokativne sa svedenijim komadima, a njen profil je pravi raj za devojke koje žive modu.

Svoj brend vodi spontano, sama je model za svoje komade , a pored toga moda za nju predstavlja neku vrstu igre bez pravila.

Svoj brend osnovala je 2019, a o počecima dizajnerske karijere, govorila je za portal BabyPluto.

„Godine 2019. u nesreći se desila moja sreća. To je bila godina za pad i za uspon. Nakon što sam pala prijemni ispit u drugom roku na Stomatološkom fakultetu, susrela sam se sa stanjima tuge, besa, beznađa. U toj agoniji, kako bih napravila balans i ‘ispeglala’ gore navedena stanja, tražila sam način da izađem iz negativnosti i dokažem sebi da i te kako vredim“, rekla je mlada dizajnerka.

Sandra se druži sa blogerkom Zoranom Jovanović, ali i sa dizajnerkom Sofijom Šašić, a upravo sa njih dve prethodne dve večeri provodila se na Music Awards Ceremony.

U nastavku, donosimo vam još zanimljivih Sandrinih fotki za sve one koji vole modu.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram