U ime oca i sina i svetog lateksa: Crkveni modni performans Kardašijanki

Kardašijanke u crkvi
Kardašijanke u crkvi; Foto: Profimedia.rs

Kim Kardašijan i Kanje Vest ne propuštaju nedeljni odlazak u crkvu, čak ni kad su na drugom kontinentu, pa su tako i u jednoj maloj lokalnoj crkvi u Parizu napravili pravi modni performans za okupljene reportere.

U toku je Nedelja mode u prestonici Francuske i mada su zbog straha od koronavirusa mnoge revije otkazane, a maske glavni aksesoar u publici, to nije sprečilo članove čuvene rijaliti familije da „okupira“ grad svetlosti.

Pročitaj i:

Na Nedeljnoj misi koju svakog vikenda organizuje Kanje Vest (42), ovog puta ne u Los Anđelesu, već u pariskoj crkvici, čuveni šoubiz mag se pojavio sa suprugom Kim (39), njenom starijom sestrom Kortni (40) i devojčicama Nort Vest (6) i Penelope Disik (7). I još jednom su pokazali da od svake svoje pojave umeju da naprave predstavu.

Posebno je bilo interesantno kako su se obukli za ovu priliku i mada će neki reći „neprikladno“, teško da će takvi komentari uspeti da dotaknu bilo koga od njih. U lateksu od glave do pete, sveže sa Balmain modne piste, Kim i Kortni su samouvereno prošetale usklađene futurističke kombinacije – mlađa u karamel kompletu uskih pantalona i sakoa na preklop, starija u rolka kombinezonu dugih rukava, sa crnom kožnom torbicom i čizmama do kolen au istoj boji.

Kardašijanke u crkvi
Kardašijanke u crkvi; Foto: Profimedia.rs

Devojčice koje su im pravile društvo takođe su uparile svoje autfite, obe u crnim kaubojskim čizmicama, jedna u crno zelenom, druga u crnom kožnom kompletiću.

Kardašijanke u crkvi
Kardašijanke u crkvi; Foto: Profimedia.rs

„Kao statisti u Matriksu“, opisali su strani mediji ovaj modni performans, a jedno je sigurno – niko ispred Bouffe Du Nord crkve, pretvorene u pozorišnu scenu, nije trepnuo kad je reper, prateći svoju suprugu nakon službe, ovlaš stavio ruku na njenu zadnjicu.

Inače, Nedeljne mise su redovan događaj koji, obično u LA, organizuje Kanje Vest, gde u moćnim interpretacijama gospel pevači izvode njegovu muziku. Na službama su obično prisutne poznate zvanice sa A-liste, a samo mali krug odabranih, koje je pozvao Vest lično, svedočio je misi u Parizu.