Demi Mur nemoguću kombinaciju dovela do perfekcije

Demi Mur u Parizu
Demi Mur u Parizu; Foto: Profimedia

Demi Mur je na Dior reviji u Parizu demonstrirala kako se na prvi pogled nespojivi komadi mogu savršeno izmiksovati.

Holivudska zvezda je na reviju u okviru Nedelje mode u Parizu došla u crnom džemperu s rupama, istom takvom kardiganu, u kariranoj suknji, preko je nosila pepito mantil, a na nogama je imala mrežaste čarape i crne cipele sa malom štiklom. Posebno je zanimljivo kako je Demi uspela da iznese crno-braon kombinaciju koju i najveći dizajneri najčešće izbegavaju jer deluje mrtvo.

Demi Mur
Demi Mur u Parizu; Foto: Profimedia.rs

Ona i Zoi Kravic, ćerka Lenija Kravica, proglašene su za najbolje obučene zvezde koje su se ove godine pojavile u glavnom gradom Francuske.

Još dve poznate žene su na Dior reviji bile u centru pažnje zbog slave, ali i svojih autfita – Endi Mekdauel i Kara Delevinj, a kad se pojavila Bela Hadid, svi su više gledali u njene šiške nego u stvari koje je imala na sebi.

Poznati na reviji Dior
Poznati na Dior reviji; Foto: Profimedia

Ako je neko sumnjao da su Leni i Zoi Kravic drugačiji od većine očeva i ćerki, u Parizu je dobio priliku da se uveri koliko su sjajan tandem. Oboje su sedeli u prvom redu na Saint Laurent reviji u okviru koje je Anthony Vaccarello prikazao novu kolekciju. Zoi u seksi srebrnom topu koji je uklopila uz svetlo plave farmerke i crne čizme do članka, a Leni u elegantnom blejzeru, crnoj košulji i cipelama na bosu nogu.

Leni i Zoi Kravic
Leni i Zoi Kravic; Foto: Profimedia

Društvo su im u prvom redu pravili Hejli Biber, Rami Malek, Lili Kolins, Kit Harington, manje više svi u crnom od glave do pete.

Hejli Boldvin Biber
Hejli Boldvin Biber na Saint Laurent reviji; Foto: Profimedia

Eva Hercigova je u čast poslednje revije Jean Paul Gaultiera obukla drapiranu, asimetričnu haljinu s njegovim potpisom.

Eva Hercigova
Eva Hercigova; Foto: Profimedia.rs

Jedan od najbolje stilizovanih muškaraca je bio 80-godišnji glumac Ijan Makelen koji je bio gost na Paul Smith reviji. On je uz kare odelo u braon tonovima i braon cipele obuo tirkizne čarape čime je potpuno razbio monotoniju i pokazao da godine nemaju veze sa iskakanjem iz šablona.

Ser Ijan Makelen
Ser Ijan Makelen, Suzan Sarandon i Džon Ham; Foto: Profimedia.rs