Kejt Mos u jesenjem komadu u koji uvek vredi uložiti

Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Najslavnija manekenka sveta, Kejt Mos, slikana je u komadu koji je ključan za jesenju sezonu - ukoliko ga nemate u ormaru, propuštate sjajne kombinacije!

Dolaze nam hladniji meseci, padavine i vetar, ali postoji i ona lepša strana jeseni: moda.

Pročitajte još:

Ovo prelazno razdoblje mnoge žene obožavaju upravo zbog toga što iz ormara vade čizme, sakoe, kardigane, omiljene kožne jakne. Ali, među ključnim komadima sezone uvek se izdvaja jedan, u koji zaista vredi uložiti, jer se nosi iz godine u godinu. U pitanju je jedan od onih večnih odevnih predmeta koji nikada ne izlazi iz mode: mantil.

Da sa takvom investicijom u ovaj isplativ i koristan komadnećete pogrešiti sada nam je dokazala modna ikona, supermodel devedesetih, Kejt Mos, piše „Tportal„.

Foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Foto: Stanley / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Doduše, mantil koji je Kejt prošetala košta neverovatnih 1700 evra, a u pitanju je dizajn modnog brenda Coach. Cena je ovako visoka jer je mantil oslikan delima umestnika Žan-Mišela Baskijata.

Američki brend Coach u svojoj poslednjoj kolekciji slavi život i rad slikara koji je obeležio modernu umetnost. Kolekcija uključuje elemente njegovog revolucionarnog i provokativnog rada.

Kejt Mos je svoj mantil kombinovala sa crnim kožnim čizmama koje su takođe esencijalni jesenji komad. Njen autfit vam donosi još jedan koristan trik: kada ne znate šta da obučete, potpuno crna kombinacija sa sunčanim naočarima, mantilom i čizmama su uvek siguran chic izbor.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram