Kejt Midlton prekršila modno kraljevsko pravilo

kejt midlton
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Moralo je jednom i to da se desi.

Kejt Midlton je poznata po tome što skoro nikada ne krši kraljevska pravila. Ipak, moralo je jednom i to da se desi. Oduvek je smerna i dobro poznata širom sveta po svom besprekornom stilu. Ona je proglašena za jednu od najbolje obučenih dama. Nije ni čudo, Kejt uvek izgleda fantastično i u skladu sa određenom prilikom. Na važnim događajima rado bira elegantne dizajnerske haljine, za posao bira poslovne i smerne kombinacije, a i kada je reč o sportskim događajima, ume da isprati svaku priliku.

Princ Vilijam i Kejt posetili su nedavno Karibe kako bi započeli svoju prolećnu tuneju. Prvo su posetili farmu kakaoa u Belizeu. Njih dvoje zamenjuju Kraljicu Elizabetu i slave 70 godina njene vladavine. Ovog puta par je viđen u sasvim ležernom izdanju. Bili su opušteni i ponašali se kao da su na odmoru.

Kejt je čak u jednoj prilici nosila i sunčane naočare, što nije dozvoljeno. Zapravo, ona je nosila sve ono što inače ne nosi, ali videlo se da je toliko uživala da joj to niko ne bi mogao zameriti. Jedino ko može da joj zameri jeste kraljica koja je uvek propagirala da moraju poštovati modna pravila u poseti drugim zemljama, pišu na sajtu Mogu ja to sama.

Kejt je takođe nosila i sandale od plute, koje imaju platformu, što takođe nije dozvoljeno.

Opušteni par se ludo zabavljao. Nisu mogli da prestanu da plešu. Imali su širok osmeh na licu i evidentno je da su se konačno opustili sa lokalnim stanovništvom i pokazali svoju zabavnu stranu.

Kejt I vilijam su usput naučili i kako se pravi čokolada, a onda su se pridružili razigranim devojčicama i ženama i izveli tradicionalni ples. Bio je to zanimljiv ples jer smo konačno videli kako se njih dvoje savršeno slažu i još uvek flertuju jedno sa drugim. A videli smo da i Vilijam ima talenta za ples.

BONUS VIDEO: MONIKA BELUČI

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram