Kejt Midlton blista u haljini srpske dizajnerke

foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Asocira na sunce i čašu šampanjca na Azurnoj obali.

U Londonu vlada sveopšta pomama za odećom naše modne dizajnerke Roksande Ilinčić, a osim njenog sofisticiranog dizajna, za to je zaslužna činjenica da njene komade nose mnoge glamurozne pripadnice svetskog džet-seta, počevši od princeze  Kejt Midlton, preko Samante Kameron i Mišel Obame i uvek besprekorno stilizovanih glumica kakva je Kejt Blančet.

Nakon tri burna dana u Belizeu vojvoda i vojvotkinja od Kembridža su u utorak stigli u posetu gradu na Jamajci i Kejt je izgledala kao zračak sunca dok je izlazila iz aviona.

foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ljubiteljka svedenog stila odlučila se za midi-haljinu po meri srpske dizajnerke Roksande u veseloj nijansi, odavajući bojom počast ovoj karipskoj zemlji.

Svoj izgled upotpunila je belim i zlatnim Aquazzura cipelama, belom pismo torbom dizajnera Salvatore Ferragamo i Sézane visećim minđušama.

foto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Komad koji je Kejt odabrala za ovu priliku ima ukrojen struk koji deluje laskavo na svim tipovima tela sa uvijenom mašnom na ramenu i ima lepršavi donji deo A-kroja.

Kejt je naizgled dala pečat Briggite modelu haljine napravljenoj po meri sa dodatnim rukavima, ali obožavaoci sa malo dubljim džepom i dalje mogu da ukradu ovaj prolećni look  jer je šik haljina dostupna  na sajtu dizajnerke.

***

Bonus video: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram